A legnagyobb tiszteletem!

2016. március 8. 8:43

Heinz-Christian Strache
Facebook
Faymann és társai ismét csődöt mondtak. Köszönet Orbánnak, aki vétójával ismét bátran hárította el az EU őrültségét!

„A legnagyobb tiszteletem! Egy a kevés őszinte politikusból, aki Európát nem kiárusítani és megszüntetni akarja! Botrány, ahogy különböző uniós politikusok és kormányok eurómilliárdokat fizetnek Törökországnak (3-6 milliárd eurót évente), vízummentességről akarnak dönteni és nyilvánvalóan hagyják magukat Erdogan »szultántól« megzsarolni.

Egy olyan ponthoz érkeztünk, ami egy EU-ból való kilépés ultima ratiója lehet. Még zavaróbb, ahogy Faymann és társai ismét csődöt mondtak. Köszönet Orbánnak, aki vétójával ismét bátran hárította el az EU őrültségét!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nemzetközileg terjedt el. Úgy tűnik, nemzetközileg is értelmezni kell a fogalmakat, ami nem csoda, hiszen vétót még senki nem alkalmazott. Orbán ellentmondott, ez biztos.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No akkor hogy is van az a ballib hazugsag hogy nem is volt veto, csak itthon probaljak igy eladni hogy nepszerubb legyen? :)

Nem, az osztrakbarat osztrak dicseri meg a magyarbarat magyart, mert rokonlelek, es mert jobb mint az amerikabarat "nemet" es tarsai.

Kiegészítésként.

"Origo 2016.03.08. 09:2712

„Strache pártja, a bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpárt a legfrissebb felmérések szerint a szavazatok 32-33 százalékára számíthatna. Az Osztrák Néppárt és az Osztrák Szociáldemokrata Párt fej fej mellett haladva 22-23 százalékra számíthatna, ha most tartanák a választásokat."

"Akkor a ballib oldal ismét ráveti magát Orbán kutyájára Nárciszra!"

Pedig van nekik külön bejáratú kecskéjük.

Vagy pl. kivonni Törökországból az ottani befektetésinket, az Európában lévő török állampolgárok tartózkodási engedélyének párhuzamos megvonásával. Azt hiszem, elhalkulna elég gyorsan Erdogan "szultán".

Emelé még. Tegnap a német médiákat figyelve egy érdekeséget is olvastam egyik poston.

Állítólag az ARD tudositotta, hogy a Török modositott javaslat ami Orbán vétója utáni szünetben született a Bundeskancelláramt-ban lett készítve és modosított javaslatként elővezetve.

Itt nemcsak a törökök a húnyok, hanem Merkel és az agyament ötletei, amit a törökök által akart átvinni a tanácskozáson.

Merkel mindenáron a választások előtt kampánycélból akarta azt sugalni, hogy németországba nem jőnnek illegális menekültek, hanem csak azokat a migránsokat irányítva fogják befogadni akikre a német gazdaságnak szüksége van, és nem németország visel minden költséget, mert más eu ország is részt vesz a költségekbe.

Na ezt olyan hülyén adták elő, hogy tulajdonképpen előadták az egyszerü lány ajándéka Mátyás Királynak. Hoztam is meg nem is.......stb

Ugyanis az a felvetés, hogy törökország mindenkit visszavesz akiket a tengerből kihalásznak, valamint görögországban már török bürokratákat is bevonnak abba, hogy kiszürjék kik jogosúltak menekült státuszra és még a szireket is visszaszállitják törökországba.

Ennek az a feltétele, hogy ahány menekültet vesznek át a törökök úgyanannyi szirt vesz át az Unio közvetlenül.

Ez win-win játék. Merkel ezzel azt akarta elérni, hogy a betelepitettek írányítottan lesznek szétosztva. Azokat akiknél van remény a német és támogató baráti országokba a munkaerőpiacon elhelyezni maguknál helyezik el a görög-török szürés után, akik meg valódi vnemzetközi védelemre vagy alkalmatlanok az elvárásainak letelepitik a többi eu-s országba a nagy szolidaritásra és humánumra hivatkozva.

A másik rafinált javaslat a nyári török vizummenteség minden török állampolgára érvényesen. Ez meg aztán mindenek a teteje. Egyszerüen Merkel nem tenne mást a többi örültel mint hogy az illegálisan benyomuló terroristákat ISIS harcosokat legálisan importálja az unioba. Nem beszélve arról, hogy ezzel tömegesen engedi be "turistaként" a muszlim arab világ tömegeit akik ahogyan most az illegálisak egyszerüen csapatokba verödve olyan kritikus tömeget alkothatnak a már itt alvó sejtek vezetésével mozgatva, hogy elepve europa országait akár polgárháborus állapotot hoznak léttre. Akik ide vizummal, vagy anélkül jőnnek semmit nem jelent ismerve a török és más hamisitási üzletágat fellendítve az embercsempész üzletet átvéve ugyanúgy sok esetben nem tudjuk, hogy kik jőnnek, milyen szándékkal.

Deazért máma

Groszte Respekt a hölgyeknek is :)

A véto az véto volt. A tanácskozás két részből állt. Első a Törökök álltal benyújtott négy pontos javaslat.

Ennek egyik pontja volt az áttelepitős nagyon rafináltan előadott szépen becsomagolt.

Na mikor ezt kezdték tárgyalni Orbán ezt vétozta, hogy ezt kár tovább ragozni ebbe a formába, mert Magyarország ezt nem fogadja el, s ezáltal az erre épült többi agyamenés, aminek részleteibe voltak értelmes felvetések is kilőve. Mivel ezután félbeszakadt a további szócséplés szünet lett és a Török ME és csapata meg az EU vezetői valamint a többi tagállam külön külön tárgyalgattak és beszélték át az egész török javaslatot.

Ezek után jőtt az új előterjesztés ahol már szinte minden pontnál valamelyik tagországnak voltak kifogásai a tervzetben foglaltakkal szemben. Itt volt a Vizum, akért(zsarolt) felemelt összeg stb.

Ezek után nyílván való lett, hogy nem lesz semmilyen hivatalos megállapodás. A Török Küldötség el is távozott. Ezek után került teritékre az eunak már a korábbiakban is felvetett témák áttárgyalása és közös nevezőre hozása. Itt volt a Balkáni utvonal lezárása, a görögöknek való segitségnyújtás, a NATO szerepvállalása, Schengen és a korábbi kvota stb.
Orbán és a szlovákok külön jogi fenntartást nyújtottak be ami azt jelenti, hogy már a korábbi kvotaosztogatást sem fogadja el, de a jővőbélit sem amiről nem volt döntés.

Folyt köv: jővőhéten és várhatóan ET döntés 17.-i csucson lesz vagy nem lesz ami ugyanis nem külön, hanem rendes határozathozatali üllés a Holland Elnőkség vezetésével.

A mostani tanácskozásokat ami rendkivüli és Donalt Tusk fémjelzi más hatáskörökkel rendelkezik.

Mondcsak te szélsőséges alkar70-tipusu liberális személyiség, számodra az nem kérdés-e szintúgy tán, hogy szélsőségesnek billogozhatod-é mindörökké például ezt a topikbéli HC Strache-t az alábbi számadat -közlések tükrében:

"Origo 2016.03.08. 09:2712

„Strache pártja, a bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpárt a legfrissebb felmérések szerint a szavazatok 32-33 százalékára számíthatna. Az Osztrák Néppárt és az Osztrák Szociáldemokrata Párt fej fej mellett haladva 22-23 százalékra számíthatna, ha most tartanák a választásokat."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés