Görögország-Albánia-Olaszország-Ausztria: ez lehet a migránsok új útvonala

2016. március 17. 9:40
A balkáni útvonal lezárásával Görögországból Albánián és Olaszországon át Ausztrián keresztül mennének Németországba a migránsok.

Bár a lezárt balkáni menekültútvonal több EU-s országot is tehermentesít a menekültválság kezelése alól, Görögország még sokáig a frontvonalban lesz. A Die Welt egy videóban közölte a migránsok potenciális új útvonalát a török-görög partoktól Európa közepe felé.

Eszerint már nem Macedónia felé mennének, hanem vagy Albánia partjaitól a Jón-tengeren át hajóznának Olaszországba. Olaszországon keresztülmenve Ausztria érintésével érnék el végül Németországot. Az osztrák kancellár, Werner Faymann ennek kapcsán üzent is Angela Merkelnek: mondja ki világosan, hogy Németország nem enged be korlátlan számú embert.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak nyugodtan. Majd megnézzük meddig bírja a migránssimogató olasz komcsi és Ferenc pápa is megmutathatja hogyan kell muszlimokon segíteni. Az albánok nem valószínű, hogy partnerek lesznek ebben. Nekik nem feladatuk muszlimokat segíteni, hiszen maguk is muszlimok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés