Menekült-migráns-bevándorló-terrorista-káoszafejekben-elégvolt

2016. március 23. 07:16

Olyan belső ellenőrzés és határvédelem kell, amely kiszűr, nem pedig egyöntetűen kinn rekeszt. És tudod mit? Ha te kukaborogató kopasz náci vagy, te is takarodj kifelé! Aztán játsszátok le valami sivatagban a kis csatátokat a fanatikus iszlám terroristával!

2016. március 23. 07:16
Bátky Zoltán
BZ - the oldest viking alive (?)

„Oké, hát mindenki ennyire hülye? Hogy címszavakban kell leírni? Rendben, basszátok meg, akkor nesze.

- Migránsmenekültbevándorló robbantott?
Lófaszt. A mostanában elkövetett esetek egy részét évek óta a nyugati országokban élők követik el, akik pedig frissen érkeztek, azok nem keverendők össze a menekülőkkel és bevándorlókkal. Köztük érkeztek, de nem velük. Kurva nagy a különbség.

- De ha köztük érkeztek, akkor nem kell senkit beengedni!
Lófaszt. Ha a te országodat, városodat kezdenék lebombázni, te is elindulnál egy jobb környék felé, és valószínűleg kurvára rosszul esne, ha csak azért nem engednének be sehová, mert minden százezer olyanra, mint te, jut egy fanatikus, fegyverbuzi agymosott.

- De hát csak két út van, beengedem, vagy nem engedem, nem?
Hát nem, csak persze a legtöbb érdekcsoportnak a fekete és a fehér színeken kívül nem tesznek jót az árnyalatok. A menekülteket és bevándorlókat beengedni kötelesség. Amolyan emberi. Az más kérdés, hogy meg kell őket vizsgálni, mindegyiket, szigorúan, hogy ne legyen közöttük álcázott robbantó.

(...)

- De hát csadorban lesznek az asszonyaink!

Ezt neked ki mondta? Soha senki nem kényszerített még ilyesmire senkit Európában. Ellenben például a kereszténységre, ami bizony elég sok ideje kényszerít elég sok mindent elég sok mindenkire errefelé.

- Oké, hagyjuk a vallást, de ezek sivatagi tevebaszók, megerőszakolják az asszonyainkat!
Igen, a százezerből mondjuk egy. Segítek: Magyarországon, magyarok is erőszakolnak nőket, még nagyobb arányban is, mint százezerből egy. Nem nép, nem faj, és nem vallás határozza meg, hogy valaki egy perverz szar-e.

- De ezeket nem lehet integrálni!
Esélyes, hogy teljesen valóban nem. De próbálkozni lehet, és kell. Nem a vallásukat kell elvenni, vagy ellehetetleníteni, csak megszabni, hogy másra ne erőltessék rá. De mi se erőltessük rá, hogy keresztény szellemben éljenek. Emellett pedig azt is meg kell szabni, hogy milyen erkölcsi, jogi normákhoz kell alkalmazkodniuk - ugyanúgy, ahogy ezt el kéne fogadnia a radikális jobboldalnak is, akik általában nem alkalmazkodnak. Őket nem integrálja senki. Hoppá. Ja, és a keresztényeket se integrálta senki, amikor Amerikába, vagy Afrikába mentek, ők ugyanis tényleg kiirtottak teljes fajokat a vallásuk nevében. ne most kezdjünk álszenteskedni. Kösz.

(...)

- Akkor most te kivel vagy tulajdonképpen?

Az emberekkel vagyok. Függetlenül attól, hogy milyen a bőrszíne, honnan jön, hogy öltözködik, és milyen istenben hisz. Ha Európa lakosságának néhány százaléka arab lesz az elkövetkező évtizedekben, hát legyen. Én úgy látom, hogy Európában javarészt eddig is emberek laktak, és most is azok laknak majd. Aki pedig nem emberként viselkedik, azt valóban el kell távolítani - menekültet, bevándorlót, de itt élőt is ugyanúgy. Olyan belső ellenőrzés és határvédelem kell, amely kiszűr, nem pedig egyöntetűen kinn rekeszt. És tudod mit? Ha te kukaborogató kopasz náci vagy, te is takarodj kifelé. Aztán játsszátok le valami sivatagban a kis csatátokat a fanatikus iszlám terroristával. Minket pedig - ártatlan európaiakat, és ártatlan menekülőket - hagyjatok békén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. május 13. 11:52
Az ész a fontos, nem a haj! Ez egy örök igazság. Esze viszont nem sok van, az is minek, ha nem tudja használni.
stefanovszky
2016. május 10. 16:20
Euróoa végjátéka elkezdődött.
stefanovszky
2016. május 10. 16:20
Európa
Peter8811
2016. május 06. 23:11
Ismerjük már ezeket az árnyalatokat pl. a Bokros Lalyos bácsi árnyalt nyugdíjreformját, vagy az árnyalt adó/járulék emeléseket és az árnyalt áremeléseket. Takarodj haza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik