Menekült-migráns-bevándorló-terrorista-káoszafejekben-elégvolt

2016. március 23. 7:16
Olyan belső ellenőrzés és határvédelem kell, amely kiszűr, nem pedig egyöntetűen kinn rekeszt. És tudod mit? Ha te kukaborogató kopasz náci vagy, te is takarodj kifelé! Aztán játsszátok le valami sivatagban a kis csatátokat a fanatikus iszlám terroristával!

„Oké, hát mindenki ennyire hülye? Hogy címszavakban kell leírni? Rendben, basszátok meg, akkor nesze.

- Migránsmenekültbevándorló robbantott?
Lófaszt. A mostanában elkövetett esetek egy részét évek óta a nyugati országokban élők követik el, akik pedig frissen érkeztek, azok nem keverendők össze a menekülőkkel és bevándorlókkal. Köztük érkeztek, de nem velük. Kurva nagy a különbség.

- De ha köztük érkeztek, akkor nem kell senkit beengedni!
Lófaszt. Ha a te országodat, városodat kezdenék lebombázni, te is elindulnál egy jobb környék felé, és valószínűleg kurvára rosszul esne, ha csak azért nem engednének be sehová, mert minden százezer olyanra, mint te, jut egy fanatikus, fegyverbuzi agymosott.

- De hát csak két út van, beengedem, vagy nem engedem, nem?
Hát nem, csak persze a legtöbb érdekcsoportnak a fekete és a fehér színeken kívül nem tesznek jót az árnyalatok. A menekülteket és bevándorlókat beengedni kötelesség. Amolyan emberi. Az más kérdés, hogy meg kell őket vizsgálni, mindegyiket, szigorúan, hogy ne legyen közöttük álcázott robbantó.

(...)

- De hát csadorban lesznek az asszonyaink!

Ezt neked ki mondta? Soha senki nem kényszerített még ilyesmire senkit Európában. Ellenben például a kereszténységre, ami bizony elég sok ideje kényszerít elég sok mindent elég sok mindenkire errefelé.

- Oké, hagyjuk a vallást, de ezek sivatagi tevebaszók, megerőszakolják az asszonyainkat!
Igen, a százezerből mondjuk egy. Segítek: Magyarországon, magyarok is erőszakolnak nőket, még nagyobb arányban is, mint százezerből egy. Nem nép, nem faj, és nem vallás határozza meg, hogy valaki egy perverz szar-e.

- De ezeket nem lehet integrálni!
Esélyes, hogy teljesen valóban nem. De próbálkozni lehet, és kell. Nem a vallásukat kell elvenni, vagy ellehetetleníteni, csak megszabni, hogy másra ne erőltessék rá. De mi se erőltessük rá, hogy keresztény szellemben éljenek. Emellett pedig azt is meg kell szabni, hogy milyen erkölcsi, jogi normákhoz kell alkalmazkodniuk - ugyanúgy, ahogy ezt el kéne fogadnia a radikális jobboldalnak is, akik általában nem alkalmazkodnak. Őket nem integrálja senki. Hoppá. Ja, és a keresztényeket se integrálta senki, amikor Amerikába, vagy Afrikába mentek, ők ugyanis tényleg kiirtottak teljes fajokat a vallásuk nevében. ne most kezdjünk álszenteskedni. Kösz.

(...)

- Akkor most te kivel vagy tulajdonképpen?

Az emberekkel vagyok. Függetlenül attól, hogy milyen a bőrszíne, honnan jön, hogy öltözködik, és milyen istenben hisz. Ha Európa lakosságának néhány százaléka arab lesz az elkövetkező évtizedekben, hát legyen. Én úgy látom, hogy Európában javarészt eddig is emberek laktak, és most is azok laknak majd. Aki pedig nem emberként viselkedik, azt valóban el kell távolítani - menekültet, bevándorlót, de itt élőt is ugyanúgy. Olyan belső ellenőrzés és határvédelem kell, amely kiszűr, nem pedig egyöntetűen kinn rekeszt. És tudod mit? Ha te kukaborogató kopasz náci vagy, te is takarodj kifelé. Aztán játsszátok le valami sivatagban a kis csatátokat a fanatikus iszlám terroristával. Minket pedig - ártatlan európaiakat, és ártatlan menekülőket - hagyjatok békén.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez annyira hülye, hogy vitatkozni sem érdemes vele.

Ha eddig nem lettem volna meggyőződve a kerítés szükségességéről, ez az írás biztosan meggyőzött volna.

Bátky a viking...
Szaladjunk végig a pontjain:
-Kit akarsz Te a sivatagba küldeni? Nálunk kb 10% lehet az ennyire elvadultan hüje liberális egaliterek aránya. Nem tudom mi romlott el bennetek, talán pár gén összjátéka eredményezi azt, hogy az empátia és altruizmus olyan szintje alakult ki nálatok, ami meggátolja a saját közösséghez tartozás érzésének kialakulását, nemzet, népcsoport család helyett a világot ölelitek kebletekre. Ja, és logisztikailag is egyszerűbb a törpe minoritás deponálása, nektek ráadásul érzelmileg mindegy is kivel éltek- a sivatagban pedig talán bizonyíthatnátok, hogy komolyan veszitek amiben mi csak hadovát látunk.
-Párizsban két szíriai menekült mészárolt feledékeny hüje vikingje
-Magyarországon senki nem robbantott, Japánban se robbantgatnak, meg Ausztráliában sem, nem is fognak-vajon miért, nyitott szívű és gondozott szakállú műviking?
-Igen, két út létezik Annak belátása, hogy a menekültek nagyobbik fele eleve nem is háborúval megvert országból jön, és bizony a szírek is csak kihasználják tragikus helyzetüket, mert az menlevél egy jobb életre. Miért is kellene nekünk 5-6 ezer kilométerről milliókat befogadni, vikingek szégyene?
-Aztán ezek a menekültek mikor mennek haza? Haza lehet-e majd valaha küldeni őket?
-Integrációra a muszlim milliók a következők miatt esélytelenek:80 átlag IQ környékén van a képességük, ami a tudásalapú társadalomhoz kevés-nagy részüket élete végéig segélyezni kel, klánrendszerben élnek, a nagycsalád felülírja a törvényeket- sok lesz a börtönlakó, a világ legmagasabb rokonházasságai szintje jellemző rájuk, a cigányokat meghaladó gyermekszámmal- garantáltan növekedni fog minden probléma a jövőben velük kapcsolatban.
- A pár százalék muszlim az tavaly Németország esetében kétmillió volt, háromnegyede 20-30 közötti férfi. Ebben a korosztályban ez kb 5%-a a német demográfiának- egy év alatt mocskos Viking, felfogod?
-A feminfos rész a nemi erőszakok relativizáláshoz igazán vikinges. Köln után agyhalottak kampányolnak ezzel.
-Azt látjuk, hogy viking Te egy kapitális barom vagy a veszélyesebb fajtából, le is írod amit gondolsz. Ezért téged én a muszlim csordához sorolandónak tartalak, vagy ha lehetek keményebb, a teljes multikulti palettát bemutató, önellentmondástól hemzsegő listád alapján Soros fizetett ügynökének tartalak, nem tartozol a magyar nemzethez, Európához sem lehet túl sok közöd.

Ez a barom szellemileg megragadt a 16 éves önmagánál.

MANDINER!

Miért kell ilyen trágár félcédulás írást szemlézni?

Az OPNI ugyan megszűnt, de a kezelést nem kellene a Mandinernek átvenni.

Nem valószínű, hogy az elmondottak meggyőzik azokat, akik Párizsban, Brüsszelben elvesztették és a jövőbeli robbantásokban és leölésekben elvesztik a szeretteiket. (Akik esetleg ugyanúgy gondolkoztak mint ön. És esetleg az ön gyermeke is köztük lesz.) Nekik mit mondana még? Vagy ők nem számítanak, mert elfogultak?

Nem a kínaiak, indiaiak, feketék, amerikaiak, nem a kiirtott (jórészt járványokban elpusztult) "indiánok" gyilkolásznak itt, hanem muszlimok. Kizárólag muszlimok. Természetesen nem minden muszlim, csak nincs az az alapos átvilágítás, amellyel ketté lehetne őket választani "emberekre" és "fanatikusokra". És minden jel arra mutat, hogy "emberből" meglepő gyorsasággal át tudnak változni "fanatikussá". Úgy tűnik, mégiscsak meghatározza valahogy a vallás, hogy valaki "perverz szar-e". Így van-e, jogos-e az előítéletünk? (Az előítélet bizony véd bennünket, csak tudni kell bánni vele, és normális ember tud.)

S azt a kérdést is tessen szíves lenni megválaszolni az ilyen magamfajta hülyének, bassza meg, hogy ezeket a valóban elég nagy arányban szerencsétlen muszlim menekülteket miért nekünk kell befogadnunk? Miért a mi vidékünk felé indultak el, miért nem a kőgazdag muszlim államok felé? (Ha minket bombáznának, mi vajon feléjük indulnánk?) Miért nem a muszlimok segítenek a szerencsétlenné vált muszlimoknak? Annyi olajbevételük van, hogy felvásárolják belőle a fél világot. De segítünk is az eltartásukban, csak maradjanak ott. És akkor elég lesz megszűrni azokat, akik már itt vannak.

Én pedig önnel szemben azt mondom, Európa ne legyen arab sehány százalékban, illetve ne legyen muszlim arab. Hogy döntsük el, uram??? A szavazás megfelel? (Aki dolgozni, tanulni jön és itt marad, ide házasodik és nem akar mecsetet építeni és saríját bevezetni, azzal eddig sem volt senkinek semmi problémája, ezután sem lesz.)

Tudom hogy végigolvassa a bejegyzéseket, ezt is itt. Jöjjön már ide bassza meg és válaszolja meg a felvetéseimet itt és most. Ne bújjon el a vita elől!!! Lássuk, mik a válaszai???

"Hogy miért nem csak ti vagytok felrobbantva, legéppuskázva mindig??? Ti meg minden hozzátartoztok."

Rossz a hozzáállásod vagyishogy túlzó az ítéleted:

Mondanék inkább egy Trianonos történelmi példát:
Nem kell az egész Károlyi nemesi családot kiírtani-legéppuskázni, hanem csakis és szigorúan csakis és kizárólag azt a bizonyos Károlyi Mihályt kiiktatni.

A Mandiner szemle-szerkesztői egy-az-egyben tisztában kell legyenek és vannak is azzal, hogy micsoda indulatokat szít egy opni-szökevény

Batky Zoltán -féle rózsaszín-viking vélemény.

A mandi által emitt fent bizony megadott, tehát nem-elhallgatott Tumbler-es linkeden írod:


"Sajnálom, lehet kikövetni, ha nem tetszik, de ez most kikívánkozott. "


Ostoba vagy. +valami tumbler-addikt . :)

Nem ismered már a nyelvet.

Szerinted ez itt a mandi-n ez kikövetés??

Vagy inkább annak inverze ez: inkább egy szemlézés?

Tisztulnia kellene a homályos elmédnek!

Ne zavard össze tényekkel és ne kényszerítsd logikus gondolkodásra, te náci! :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés