Riasztó biztonsági kockázatok

2016. május 12. 14:45
Papp Viktor
Magyar Idők
A német kancellárról nehezen képzelhető el, hogy ne lenne tisztában az országát elárasztó migránshullám biztonsági kockázataival.

„A német kancellárról viszont nehezen képzelhető el, hogy ne lenne tisztában az országát elárasztó migránshullám biztonsági kockázataival. A sikeres integráció feltételeként nevezte meg a német nyelv elsajátítását és a német törvények betartását. A nyelv elsajátítása a felnőtteknek reménytelen vállalkozás. Zömük teljesen képzetlen ember és ezen nem is akar és nem is tud változtatni. Így a nyelvtanulás csak felesleges nyűgöt jelent nekik. Ráadásul ennek részleges vagy teljes hiányában is meg tudnak élni.

Ennek következtében a sajátjaik között érzik jól magukat és be kell vallani, erre napról napra nagyobb az esély, lévén, hogy számuk gyorsan gyarapszik. Ismerni kellene ezeknek az embereknek a lelkét, tudni kellene a fejükkel gondolkodni. Akkor viszont talán egyet sem lehetne beengedni közülük. (...)

Elég durva következtetésre lehet jutni egyszerű statisztikai elemzéssel. A 20-tól 45 éves korig terjedő korosztályt vehetjük hadrafoghatóság szempontjából alkalmasnak. Németország csak tavaly több mint egymillió bevándorlót fogadott be, akiknek a túlnyomó többsége, hetven százaléka egyedülálló, fiatal, katonakorú férfi. Ha ezekhez még hozzáadjuk azokat, akik régebben jöttek vagy akár már Németországban születtek és az integrációjuk nem sikerült, akkor ezen érdemes elgondolkodni. Gondolkodni és félni, vagy talán cselekedni is. Cselekedni, mert ez egy ketyegő bomba, amelynek detonátora sajnos illetéktelen kezekben van.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mutti nyugodtan trónol a puskaporos hordó tetején, és szómágiát űz.

nagyon kevés szó esik arról, hogy ugye hipp-hopp ott termett 700ezer fiatalember

de honnan vesznek elő melléjük 5-6-700ezer fiatal lányt illetve nőt???

mert hát ugye a biológiai szükségletek azok adottak... egy kis "ficki-ficki"-re vágynak a kanok

aki nem ezt mondja az hazudik

Következtetés:
a nők elleni erőszakos cselekmények számának drasztikus növekedése garantálható!

persze ezt mi tudjuk mert nem vagyunk hülyék

de azok a szállások egyszer kiürülnek
mondjuk a csávókák is

az már más kérdés hogy erőszak lesz-e a vége...

Olyan politikus még nem született, aki mindenkinek tetszik.
Merkel volt az egyetlen, akit a németek rajongva, Európa népei őszintén tiszteltek. A mi ismerőseink még majdnem összevesztek velünk amiatt, hogy felhívtuk a figyelmüket egy-két "furcsa jelenségre".
Pl.: Untuk már, hogy állandóan azzal jöttek, milyen elnyomás van nálunk, Orbán egy despota, stb. El nem hitték nekünk, hogy a német sajtó "fentről irányított", azt meg egyenesen szentségtörésnek tartották, hogy bizony nem volt minden kerülő nélküli a karrierje.

Szerintem a magyarok meg a migráció előtt nem is foglalkoztak a kancellár asszonnyal.

" Gondolkodni és félni, vagy talán cselekedni is. Cselekedni, mert ez egy ketyegő bomba, amelynek detonátora sajnos illetéktelen kezekben van.”
Istenem! Ha egy újságíró (Papp Viktor) ilyen reálisan, józanul átlátja a helyzetet, akkor a cselekedeteik alapján a jelenlegi eus vezérkarra, csak sajnos ez a nem túl hízelgő jelző illik: seggfejek!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés