Rekordmennyiségű menekült érkezett egyszerre Olaszországba

2016. május 15. 15:56
Soha nem érkezett még ennyi menekült egyszerre Olaszországba, mint csütörtökön és pénteken.

Az olasz parti őrség tájékoztatása szerint csütörtökön 800 menekült érkezett két csónak fedélzetén az olasz partokhoz. Pénteken 340-en szálltak partra Szicíliában. Ennyien egyszerre még sosem érkeztek Olaszországba.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én azt remélem az Olaszok fognak ezekre lövetni, mi majd azokkal fogunk foglalkozni akik ide akarnak illegálisan belépni. Egyszer el fog fogyni a türelem, és ez az idő már nincs messze.

Van ott is tökös miniszterelnök jelölt, csak várjuk ki a következő választásokat. (Jobb lenne ha előrehozottak lennének, de majd meglátjuk.) Renzi akkorát fog padlózni hogy az Olasz baloldal évtizedekig nem fog tudni onnan felkelni.

Csurka 1998-ban a magyarság jövőjével kapcsolatban megjegyezte:

"...Ez a kor, melyben élünk és különösen az, amelyik ránk következik a jövendő században, a népvándorlás kora. A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak és a nemzetközi nagytőke, a nemzetközi tőkés társaságok és bankok éppen az ellenkező irányokba nyomulnak, azaz a fejlett országokból teszik át székhelyüket, a tőkéjüket a fejletlenekbe, az olcsó munkaerőt keresve és a nagyobb profitot hajszolva elősegítik ezt a népvándorlást. Ez az érdekük, mert így helyben, a nyomorgó déli és keleti részekben oldódik a feszültség, azokban az államokban pedig, ahová ez a tömeg megérkezik, társadalmi feszültségek keletkeznek és az ottani tőke zavarba kerül, megszűnik mint vetélytárs.
..."

Tévedett, részben: nem csak a magyarság a célpont, hanem mindegyik európai ország, különösen Németország és a tőle függők.

Mindez közel húsz éve ismert és napjainkban meg is éljük.
Brüsszel ezt készítette elő és ezt hajtja végre.
Reménykedjünk, hogy megjön az esze a többségnek másfelé is.

http://www.eredetimiep.hu/inde..:2015-09-01-06-05-16&catid=41:hirek&Itemid=63

Nekem is ez jutott eszembe. Ha ott tartják ezt a mocskot akkor dől majd a lé.

Egyébként az a gáz hogy ha Olaszországa sarkára is állna ott van még néhány földközi tengerrel határos ország (nem mind EU) ahol be tudnának jutni. Spanyolország és Portugália is nagyon gyönge, de például Albániáról is el tudom képzelni hogy széttárt karokkal néznék ahogy a muszlim testvéreik partot érnek. Véleményem szerint csak az segítene ha a schengeni külső határokon rendes határvédelmet állítanának vissza esetleg tűzparanccsal. Aki erre nem hajlandó és beengedi a csürhét azt azonnal ki kell zárni a schengeni övezetből. Az elmúlt egy év gyors fejleményeit tekintve szerintem nem vagyunk távol attól az időtől hogy ez megvalósuljon. Kell hozzá még kb. egymillió illegális szarházi hogy még jobban beszarjon nyugat-európa és néhány ütősebb muszlim terroristamerénylet amiben elpusztul néhány száz bennszülött európai. Utána az európai polgár úgy fog keményvonalas vezetés után ajvékolni hogy öröm lesz majd nézni.

Aztán a gyerekekből felnőttek lesznek és jól elvágják a nyakunkat. Jó ötletnek tűnik.

A gyerekekről írtam. De ha annyira szeretnél külföldiekkel szaporodni hívjuk be azokat a facér mexikói csajokat. Keresztények, termékenyek, spanyolul beszélnek, szeretik és megbecsülik az európai pasikat. Nekem ide nem kell senki aki muszlim. Főleg nem gyerekekkel.

Szerintem te vagy nagyon be vagy rúgva, vagy nem vagy normális. Remélem az előbbi. Mindenesetre sok sikert a muszlim nők és gyerekek megneveléséhez, szerintem menni fog mint a karikacsapás.

Hát téged különösen.

Nem, szerintem csak tajt részeg. Annyi hülyeséget összehordani... Remélem holnap elolvassa miután kijózanodott.

'Érkeztek, partra szálltak' ... és jöjjenek hozzánk vagy fizessünk élethosszig ellátásukért?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés