Baltás migráns, iráni német

2016. július 25. 14:49

Csontos János
Magyar Idők
Sem Németországban, sem a többi nyugat-európai országban jószerivel senki nem ellenőrizte, kik áramlanak be milliószámra az Európai Unió területére.

„A párizsi, brüsszeli, nizzai, és most már németországi – többnyire iszlamista – terrorista merénylők között van friss és ropogós bevándorló csakúgy, mint sokadgenerációs alvóügynök. Egyben közösek: nem követik a szépelgő, álhumanista européer logikát: faji és vallási alapon, személytelenül gyilkolnak. Sem Németországban, sem a többi nyugat-európai országban jószerivel senki nem ellenőrizte, kik áramlanak be milliószámra az Európai Unió területére. Elhitték becsszóra, bemondásra, ki kicsoda. Előbb azt hazudták (maguknak is), hogy ezek mind-mind szíriai és iraki háborús menekültek, majd azt, hogy integrálhatók. Az ilyesmit régebben, amikor még nem verték szét felvilágosult liberalizmussal a »haza« fogalmát, hazaárulásnak nevezték. Most meg ott tartunk, hogy már relatív örvendezésre ad okot, ha a német járókelőket egy német állampolgár mészárolgatja.

Van aztán ez a magyar szál: a hazánkban tett regisztráció, ami a hatályos uniós törvények szerint már eleve aggályossá tette a német integrációs kísérletet. Gondoljunk csak bele: ha minden a brüsszeli hölgyek és urak rózsaszín elgondolása szerint történik, a pakisztáni fiatal talán most a Tokaj expresszen mészárolt volna. Tény, hogy a brüsszeli terroristavezér is a Keleti pályaudvarnál toborzott merénylőtársat. A saját maguk szívjóságától elérzékenyült honi migránsvédők, akik tavaly nyáron etették-itatták ezt a büszke, identitásukat felfedni nem óhajtó, az autópályán gyalogtúrába fogó paramilitáris tömeget, vajon mostanság hogyan alszanak?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A migránssimogató különleges fajta. Ha az általa dédelgetettek tucatszám gyilkolnak embereket, rendkívüli alapossággal igyekszik feltárni a körülményeket; óva int attól, hogy elhamarkodottan általánosítsunk az elkövető vallása alapján; iszonyatos empátiával kezeli az elkövetői frusztráltságot; hirtelen messzire hajítja magától a máskor oly nagyra tartott áldozatvédelmet; felháborodik az embertelenségen, ha szerencsétlen elkövetőt nem csupán ártalmatlanná teszik, hanem lelövik a rendőrök; nem érdekli a feminista töltetű nővédelem és a szexuális másság tisztelete sem, amennyiben migránsok erőszakolnak nőket vagy támadnak homoszexuálisokat; ésatöbbi, ésatöbbi.

Az a nagy baj, hogy ezt az egészet, már 30-40 éve elszúrták, csak mára "érett be a gyümölcse"!
Mostanra szinte megoldhatatlan probléma előtt állunk. De a legnagyobb baj az, hogy ezek után sem azzal foglalkoznak, hogy AZONNAL megállítsák az inváziót délen, megakadályozva a további beözönlést, akár hadsereg bevetésével, hanem tanácskoznak és elmélkednek az unió hibbant vezetői!
Azt még megértem, hogy egy csónakból pl. kimentik a fuldokló embereket, de azt, hogy utána szépen visszaadják a gumicsónakokat, hogy az embercsempészek mielőbb meg tudják tölteni újabb afrikaiakkal, azt már végképp nem értem! Miért nem lehet ezeket az üres csónakokat rögtön elkobozni, megsemmisíteni?
Hány európainak kell még meghalni, hogy valami rend legyen, és véget vessenek ennek az ördögi tervnek, ami az inváziót okozza?

Igen. Aki idióta, az ilyenekkel kábítja magát!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés