Papot akart késelni egy migráns Belgiumban

2016. augusztus 1. 9:38
Egy Hollandiában regisztrált menedékkérő vasárnap le akart zuhanyozni egy kelet-belgiumi plébánián, majd amikor a tisztálkodást követően pénzt kért a paptól, késsel megsebesítette az ezt megtagadó egyházi személyt és elmenekült. A rendőrség körözést adott ki ellene.

Késsel sebesített meg egy menedékkérő egy katolikus papot vasárnap este a kelet-belgiumi Limbourgban, írta a Le Soir francia nyelvű belga napilap. A beszámoló szerint a Hollandiában regisztrált menedékkérő azt kérte a paptól, hadd zuhanyozzon le a plébánián. Jos Vanderlee ezt megengedte, majd később a fiatalember pénzt kért, amit a plébános megtagadott, írta a napilap. Ekkor a menedékkérő kést rántott és megfenyegette a papot, aki védekezés közben kézfején súlyosan megsebesült.

A tájékoztatás szerint a fiatalember elmenekült. Az eset után a plébános saját autóján a genki kórházba hajtott, ahol még az éjjel megoperálták, tették hozzá. A rendőrség információi szerint a támadónak nincs dossziéja a belga menekültügyi központban, és azt feltételezik, hogy nem áll kapcsolatban terrorista csoportokkal.

A menedékkérő ellen körözést adott ki a belga rendőrség.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" A rendőrség információi szerint a támadónak nincs dossziéja a belga menekültügyi központban, és azt feltételezik, hogy nem áll kapcsolatban terrorista csoportokkal."

Ez mutatja a valódi veszélyt!!!!!!!!!! Bármikor bárki kést ránthat, lehetetlen előre felderíteni, védekezni és megakadályozni!
nagy sz@rban van európa!
Tudjuk, a magyar ballib szerint csak migránshiszti zajlik.

Szerencsére a papok sem mind dőlnek be a pápa mindenkit el-és befogadó lózungjainak (csak félig, hiszen a zuhanyozást megengedte a kedves vendégnek).

Ha valaki megszervezi, fognak. Jól jönne az ellenzéknek és néhány külföldi csoportosulásnak is.

Szerintem a németek még mindig nem mondják meg a valódit.
Sajnos életbe lépett az a sokat kritizált mondat, hogy minden migráns potenciális terrorista. Nem kell, hogy bármilyen szervezettel kapcsolatban legyen, önállóan is cselekszik.

Őszentsége csak az ókeresztény időket akarja visszahozni! Mennyi vértanú volt akkor is!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés