Bakondi: A biztonság nem tűr halasztást

2016. augusztus 12. 22:06
Elhúzódó válsághelyzetre kell felkészülni Európában a migráció miatt Bakondi György szerint. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint érthetetlen, hogy egyes EU-s vezetők arról beszélnek: az embereknek pozitívan kellene viszonyulniuk a kvótarendszerhez.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Európában a migráció miatt elhúzódó válsághelyzetre kell felkészülni, és „a biztonság nem tűr halasztást”. Bakondi György az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában ennek kapcsán közölte: értetlenséggel állnak az Európai Unió egyes vezető politikusainak megnyilvánulásai előtt, amelyek arról szólnak, hogy az emberek „pozitívan viszonyuljanak” az Európába beáramló tömegek szétosztásához.

Megjegyezte: egyes nemzetállamok, ha késedelmesen is, elkezdtek a lakosság biztonsága érdekében intézkedéseket hozni, erre példa a Németországban bejelentett intézkedési csomag is. A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, hogy Belgiumban nagyjából egy órával az elkövetés előtt sikerült meghiúsítani egy robbantást, és Németországban is sikerült felderíteni egy hálózatot. 

Bakondi György kitért arra is: az ukrán-magyar határszakaszon is tapasztalnak időnként mozgást, továbbá a román határnál is megjelentek migránscsoportok, de ezzel szemben mostanáig a román határvédelmi rendszer hatékonynak bizonyult.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon pozitívan viszonyulunk a helyzethez. Az 5% menekültet fogadja be Európa, közösen integrálják őket Németországban (ott kell a munkaérő), a 95% megélhetésinek pedig meg kell mondani, hogy kérjék vissza a pénzüket azoktól, akik becsapták őket és lehet hazamenni két héten belül. Csak ismerik azokat, akik elhurcolták őket idáig!

Nehogy már belemenjünk abba, hogy az embercsempészek pénzét vegyük fel hitelként, soha le nem járó kamatfizetési kötelezettséggel, annak érdekében, hogy a migráns urak jól érezzék magukat, az embercsempészek pedig kihasználják még a dédunokáinkat is!

Közel október 2.

A Finkelstein-Habony ltd rákapcsol.

Egy kérésem lenne: Szeretném ha a " Királyi TV csatornákon" negyedóránként lenne egy migránsokkal kapcsolatos hír.

Ja, ne is legyenek olimpiai közvetítések, hanem migráns híreket akarunk!!!

"..Ezek csak látszatintézkedések, a német kormány továbbra is a bevándorláspárti..."

Nem a német kormány, mert Merkelék csak bábok. A német tőke a bevándorlás párti, kellenek a rabszolgák.


"..Már csaknem egymilliót állás betöltetlen a németeknél.."

http://www.napi.hu/nemzetkozi_..

Gondolom napi szinten egyeztet is Orbán és Netanjahu legfőbb tanácsadójával Finkelstein nénivel, aki egyben Habony üzlettársa is.

Lehet, hogy beéri Plovdiv-val, mert az már majdnem olyan mint Törökország, hála a bulgáriai török "kisebbségnek".


"..Betiltották a burkát egy bulgáriai városban..".. A nacionalisták szerint a törökök bérelték fel a nőket, hogy viseljék havi 20 ezer forintért.."

http://index.hu/kulfold/2016/0..

A biológia hamarosan megoldja a " Soros problémát".

Pályázatot kellene kiírni, hogy kivel fogják riogatni a jó népet, ha Soros beadja a kulcsot.

Javaslatokat kérek!

gudmen fórumtársunkat idézve:


"..a magyar politikus szenny..különösen élen jár ebben a fidesz, megtalálja a felelöst mi az oka az évszázados nyomornak....igaz, hogy ausztria mai áron a háboru után 7 milliárd USD-böl állt talpra...de azt hagyjuk...elmult...mindenki hibás a náci jobboldal aki nem hagy kormányozni, a liberálfasiszta nemzetvesztö baloldal..soros gyuri, bankok, zsidok, goodfriend, migránsok, norvég civilek....csak a magyar politikus makulátlan...nem tolvaj, nem dilettáns, nem uszit, nem terel, nem hataloméhes, lemond, felelösséget vállal...és küzben értünk küzd armani öltönyben 700 millios villájábol..

fidesz-mszp takarodj!.."

Hellyel közzel osztom, de pont az általad említett nem megfizetett álláshelyek miatt kellene a rabszolgák.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés