Cinkosok

2016. augusztus 12. 18:36

Szikszai Péter
Magyar Idők
A jogvédők ma már nyíltan az illegális bevándorlók cinkosai, akik térképekkel és olyan tanácsokkal látják el a migránsokat, amelyekkel kijátszható a helyi jogrend.

Az Amnesty álnaiv megítélése szerint minden migráns segítségre szorul. A magyar kormány és a magyar lakosság nagyobb része ezzel az állásponttal szemben azt gondolja, hogy a migránsok társadalmi veszélyt jelentenek, és esély sincs az integrálódásukra. A jogvédő szervezet azonban a többségi véleményt figyelmen kívül hagyva azon ugrál, hogy a magyar kormány áthágja a menekültügyi szabályokat. Az AI hitvallása, hogy az elnyomó állammal szemben az elesetteket segítse, ami – veszélyeztetettség esetén – dicséretes is, de közben nem lenne szabad megsértenie az állampolgárok önrendelkezését. Ám itt sajnos nem jogi vitáról van szó. Az Amnestynek ugyanis csak fedőtevékenysége az érdekképviselet, célja a betelepítés elősegítése. Tiltakozó petíciójukból az is kiderül, hogy ők a Soros Györgynél és a Brüsszelben is népszerű kötelező kvótát támogatják.

Az Orbán Viktor kormányfőhöz intézett követelésben farizeus módon úgy fogalmaznak: »Hazám a nemzetközi közösség felelős és szolidáris tagjaként […] lehetőségeihez képest fogadjon be védelemre szoruló embereket.«

A feltőkésített internacionalista alakulat tehát arcátlanul »hazánkra« hivatkozik, de elvitatja a polgáraink biztonsághoz való alapjogát. A helyzet azonban még ennél is súlyosabb. A jogvédők ma már nyíltan az illegális bevándorlók cinkosai, akik térképekkel és olyan tanácsokkal látják el a migránsokat, amelyekkel kijátszható a helyi jogrend. Több nemzetközi csoport segít elhúzni a menekültügyi eljárásokat, hogy a kiutasítottak évekig az európai jóléti rendszeren élősködhessenek. A migránsbarát szervezetek azonban a tűzzel játszanak. Jó példa erre az az interneten feltűnt videó, amelyen a későbbi nizzai kamionos merénylő (nyilván egy újabb »kiszolgáltatott ember«) a No Borders (Nincsenek Határok) civil szervezet tüntetésén látható. Ez az a végső pont, ahol az Amnestynek és hálózatának azonnal fel kellene függesztenie a nemzeti kormányok elleni tevékenységét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Konkrétum???
Mert az "urban legend" még nem az.

Nyilvánvaló. Ennek a nyilvánvalónak a kimondását Gátolta a nemzetközi PC terror, amely azok eszköze, akik "civil szervezetnek" álcázott felforgató elemeket telepítenek más állomok területére azok rendjének felforgatására. A felismerés, a felismerés kimondása az első lépés, hogy valamit tegyünk ez ellen a jelenség ellen. (Nem könnyű, mert a telepítők gondosan keverik az illegális tevékenységet a valós és jogos kifogásokkal, a véleményszabadságot a felforgatással.)

Rz így van. A legbíztatóbb jelenség, hogy nunkaerőhiányról beszélnek. Ez azt jelenti, hogy a minőségi embereket kénytelenek lesznek megfizetni (nem 10-en jelentkeznek egy munkahelyre igényeiket a a minimumra csökkentve, hanem a munkáltatók keresnek egyre magasabb bérért megfelelő embert). Ez megbízhatóbb folyamat akármilyen adminisztratív intézkedésnl. A különbség még így is marad, de csökkenhet.
A magas hozzáadott értékű termeléshez pedig szükség van termelő munkahelyekre, mert senki nem visz oda fejelsztést például oda, ahol még nem láttak működő gyárat. Sajnos a magyarországi meglevő ipari kultura és szellemi műhelyek felszámolásával (egy generáció kiesésével) ide jutottunk. Nem lehet lépcsőfokokat átugrani.

Válaszok:
Tündér_Lala | 2016. augusztus 13. 9:42

Még egy dolog: Az ország felbillenése zavaró. Az marhaság, hogy az emberek költözzenek a munkahelyhez (Nyugat-Magyarországra). A beruházás állami támogatásának mértékét a beruházás helyszne függvényében lehetne megállapítani, növelni. (Tudom, tudom, de sajnos megszüntetni nem lehet, mert koldussá tevőink versenyeztetnek bennünket (Kletközép Európát) a munkáért.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés