Meghosszabbítja a kormány a migrációs válsághelyzetet

2016. augusztus 17. 21:33
Bakondi György az állami tévében kijelentette: határozottan indokolt, ezért a kormány meg fogja hosszabbítani a szeptember 9-én lejáró, az illegális migráció miatt bevezetett válsághelyzetet.

Határozottan indokolt”, ezért a kormány meghosszabbítja a szeptember 9-án lejáró, az illegális migráció miatt bevezetett válsághelyzetet – jelentette ki Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerda este.

Elmondta, részben új útvonalakon ismét erősödött a migrációs nyomás, Bulgáriában, Szerbiában és Macedóniánál is, hétről hétre megduplázódik a görög szigetekre érkező migránsok száma, és a balkáni országok sokat tesznek azért, hogy a határokat biztosítsák.

A magyar határon naponta átlagosan százan próbálkoznak tiltott határátlépéssel, de eddig ez senkinek nem sikerült – mondta Bakondi György. Hozzátette: a magyar határ térségében egyes becslések szerint 3 ezer ember várakozik, ők a csempészek segítségével is keresik a rendszer gyenge pontjait.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

".. magyar határ térségében egyes becslések szerint 3 ezer ember várakozik, ők a csempészek segítségével is keresik a rendszer gyenge pontjait..."

A vízfejet és a tábornokokat leszámítva kb. ennyi katonánk a szó szoros értelmében vett harcosunk van nekünk is, tehát indokolt a válsághelyzet meghosszabbítása, a végén még menetből elfoglalják az országot.

A belvárost már így is bevették.

"..Arabok jönnek a József Nádor térre.."

http://valasz.hu/itthon/arabok..


"..Rendkívüli ülésen döntött pénteken az V. kerületi önkormányzat a Matild néven is emlegetett déli Klotild-palota eladásáról – írja a Város Szíve blog. A műemlék 2,15 milliárd forintért egy török befektetőé lett, aki valószínűleg szállodát fog nyitni az épületben. A vevő egy török családi vállalkozás 2014. júniusában létrehozott projektcége..."


http://hvg.hu/ingatlan/2014081..


..7 milliárdos beruházási hitelt kap az államtól a Párisi udvart megszerző arab szállodacég


A pénzváltóból lett luxusszállodások 2,1 milliárd forintért vették meg a Párisi udvart az ötödik kerületi önkormányzattól még 2014-ben..."

http://444.hu/2016/05/04/nincs..

A kastélyainkat is szép lassan elfoglalják. :)

"..A török meló - Adnan Polat és az Orbán család üzletei.."


"..Bemutatjuk a török multimilliárdost, aki egyaránt bejáratos Erdoğanhoz és Orbánhoz, és aki közvetített is az európai illiberalizmus két vezéralakja között. A Galatasaray futballklub egykori elnöke az elmúlt években az Orbán család igaz barátja lett, a kastélyvásárlások egyik kulcsfigurája, miközben cégei milliárdokat húznak a magyar államtól..."


http://magyarnarancs.hu/belpol..

Fent is írtam, közben meg eladták a pénzes migriknek a fél belvárost. Ezek is muszlimok,a kerítésnél lévők is.

A pénzes "befektetők" nem is olyan régen egy mega mecsetet és vallási központot akartak török állami támogatással felhúzni Kőbányán.

https://www.youtube.com/watch?..

Így vagy úgy de mind a ketten területet is foglalnak. A pénzeseknek nincs nehéz dolguk, államilag nyomják őket, gondolom a baksis reményében.

Olyan az "elitünk" évszázadok óta, hogy pár fillér reményében az anyját is eladná, nem hogy az országot. Az Egri Csillagokból vett hasonlat szerit Hegedűsök mindig lesznek.

A szemükben mi csak hitetlenek vagyunk. Ezt tessék megjegyezni, akik ellen harcolni kell.

Talán ilyen vehemenciával kellene foglalkozni pl. a magyar egészségüggyel, mert szép lassan nem marad aki megvédje a hazát.

A bolgárok lassan készülhetnek, mert a törökök az oszmán expanziós törekvések jegyében így is szép lassan megpróbálják őket destabilizálni a török kisebbségen keresztül.

"..Betiltották a burkát Bulgáriában.."

"..Kraszimir Karakacsanov, a kormánykoalícióban nem tag, de a rendelkezést támogató, nacionalista Hazafias Front párt társelnöke – titkosszolgálati értesülésekre is hivatkozva – a tilalmat azzal indokolta, hogy Bulgáriában a burkát nem vallási okokból, hanem pénzért viselik. “Ez a szomszédos Törökország következetes politikájának részét képezi” – tette hozzá..."


http://24.hu/kulfold/2016/04/2..

Mivel foglalkozik/zott a Tiborcz gyerök??? Ő volt aki eu-s pénzeknek köszönhetően fényt hozott nemzetünk életébe...

Akkor miért adták el nekik a fél belvárost??

Lehet, hogy Rogán esténként a Koránt olvassa???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés