Magyar nőt erőszakolt meg három afrikai migráns Németországban

2016. szeptember 1. 18:53
Megerőszakolt egy magyar nőt három eritreai férfi szombatra virradóra a türingiai Mühlhausenben. A három elkövetőt vasárnap őrizetbe vették, jelenleg vizsgálati fogságban vannak.

Három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben – közölte kedden a Thüringer Allgemeine című német lap. A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki. 

Harko Krieg főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóra történt a Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál. Thomas Soszynski, a helyi rendőrség szóvivője a Thüringer Allgemeine megkeresésére annyit mondott: a hatóságok felkutatták az elkövetőket és még vasárnap őrizetbe vették őket. Az ügyészség szerint a három férfit hétfőn előállították. Jelenleg a türingiai Tonna település börtönében vizsgálati fogságban vannak.

A főügyész szerint mindhárom férfi Kelet-Afrikából, Eritreából érkezett Németországba. Mindhárman megerőszakolták a magyar nőt. A főügyész közölte, hogy a rendőrségi vizsgálat befejezése után vádat emelnek ellenük.

A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást. 

Összesen 200 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Merkelhez kell őket küldeni, majd ő integrálni fogja őket. Vagy őt integrálják. Megérdemli.

"A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást."

Nem az a kérdés, hogy egy magyar nő mit keresett Mühlhausenben, hanem hogy három eritreai mit keres ott... Persze Merkel óta tudjuk, mit keresnek ott.

Elszigetelt eset, nehéz gyerekkorral és múlttal.

It is estimated that over 40% of South African women will be raped in their lifetime and that only 1 in 9 rapes are reported.

Becslések szerint az afrikai nők több mint 40%-át megerőszakolják élete során és kilenc megerőszakolt nő közül csak egy tesz feljelentést. https://en.wikipedia.org/wiki/..

Éltérő 'kultúra' az már biztos...

It is estimated that over 40% of South African women will be raped in their lifetime and that only 1 in 9 rapes are reported.

Becslések szerint az afrikai nők több mint 40%-át megerőszakolják élete során és kilenc megerőszakolt nő közül csak egy tesz feljelentést. https://en.wikipedia.org/wiki/..

Éltérő 'kultúra' az már biztos...

Nyilván az ember azt mondja a lányának, lányom, ne menj este egyedül az utcán.

Ez nem más, mint életösztön.

De ha megtörténik egy ilyen eset, akkor kurvára nem ízléses erre hivatkozni vagy ezt akár csak felvetni is.

apád fasza ősi hagyomány, már megbocsáss

A youtubon van egy videó, Svédországban, fényes nappal egy turistáktól hemzsegő téren egy néger csapat veri a rezet és az egyikük valamit beszól az ott szelfiző fehár pár nőtagjának, miközben hátbavágja. Mire a srác megfordul és kérdőre vonja.
Erre rátámadnak a makákók seregestül, de a srác valami küzdősportot űzhet, mert azzal nyit, hogy megpördül a levegőben és mellberúgja az első támadót, aztán a többit sorban.
Volt egy olyan pillanat, amikor majdnem földre vitték, de a lány ráncibálta a támadókat, ahogyan az erejéből tellett, és ez elég volt, hogy megmentse a helyzetet.
Ez így ment percekig, ha jól emlékszem több mint hat percig. A körülöttük levők fényképezték, filmezték őket, de senki, mondom SENKI nem volt aki a segítségükre sietett volna.

Mikor ezt láttam arra gondoltam, hogy az ilyen népnek reszeltek. Meg arra, hogy hasznos valami hatékony küzdősportot, önvédelmi sportot tanulni.

Te aztán tudsz hozzászólásokat gerjeszteni. Ögyes!

Mülhausenben Kirmes volt. Vásár.
http://bit.ly/2bFK9At
Ilyenkor van óriáskerék,céllövölde, sör-bor, vidámság.
Ez egy népünnep ahová ezidáig szívesen mentek az emberek. Ma már állatok is járnak oda.
Az,hogy a magyar nö ott lehetett a világ legtermészetesebb dolga. Otthon van Európában, de lehet,hogy dolgozott valamelyik mutatványosnál.A munka nem szégyen.

Védjük meg asszonyainkat,lányainkat a gyilkos erőszakolóktól, a betolakodóktól!

Menjünk el szavazni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés