Németországnak megvannak a maga határai

2016. szeptember 13. 11:42
A meghívásunk, miszerint jöjjenek hozzánk, hatásos jelzés volt a világ felé. Most új jelzésnek kell következnie. Hogy ez az ország csak akkor fog tudni továbbra is segíteni, ha Németország marad.

„Németországnak Németországnak kell maradnia. Remélhetően minden párt meg tud egyezni ebben a mondatban. Egyesek viszont elfelejtik, hogy szorosan hozzátartozik ehhez, hogy Németországnak megvannak a maga határai. Nincs olyan, hogy nincsenek határai: és ez az állam által nyújtott szolgáltatásokra is érvényes. A szociális jogállamnak is minden téren megvannak a maga határai.

(...)

Nincs olyan államalkotó nemzet, amely »etnikailag tiszta« lenne. Németország mindig is bevándorlási célpont volt, már a földrajzi helyzete miatt is. Ahogyan messze nyúló hagyományai vannak annak is, hogy idegeneket hozunk az országba.

Olyan mágnes, mint most, viszont még sosem voltunk.

De mégis, mi a teendő akkor, ha az emberek továbbra is az ajtó előtt állnak? A határok védelme, pláne a menekültstátusz elutasítása és a kitoloncolás, fájdalmas, és nem is lesz mindig kivitelezhető. Ezért most először arról van szó, hogy jelezzünk. A meghívásunk, miszerint jöjjenek hozzánk, hatásos jelzés volt a világ felé. Most új jelzésnek kell következnie. Hogy ez az ország csak akkor fog tudni továbbra is segíteni, ha Németország marad.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Késő.
Egy évvel ezelőtt kellett volna ébreszteni.

Németország mindig is bevándorlási célpont volt,

Én inkább fordítva tudom, nem véletlenül volt tele Európa német telepesekkel. Azután jött a neolibsi őrület, amely mélyen a szükséges alá szorította a szaporodási rátát.
Na azt a bizonyos sajtó uralmat nem PC terrorra kellene (kellett volna régen) használni, hanem a szaporodás dicsőitésére, a család örömeinek hangsúlyozására, stb. Sokkal kevesebb hazugsággal, sokkal hasznosabb lenne.

Különben igaza van.

Ez mind igaz, de miért címezte ezt nekem ?

Én csak annyit mondtam, hogy régebben túlszaporodtak, ma pedig vészesen alulszaporodnak.
Ez pedig megfordítható lett volna és lenne valamelyest még ma is. Sokkalta jobban járnának mind ők, mind Európa velük, mint a migrikkel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés