Fél a saríától, nem akar migránsokat az MSZP-s önkormányzati képviselő

2016. szeptember 18. 9:33
Móricz Eszter szerint amit a migránsok képviselnek, az ellentétes a keresztényi magatartással. A XV. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselő azt mondta: szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen a saría érvényesítésétől félnie egy nőnek. A politikus az állami tévében arról is beszélt, hogy Magyarország és Európa még nem találkozott „ezzel a népcsoporttal”, és ő szeretné, hogy „ne is találkozzanak”.

Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselője, aki „hívő keresztény nőként” mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki „nem veszi alapul”, hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással – erről Móricz Eszter az M1 aktuális csatornán beszélt szombat este. Hozzátette, nem tisztségviselő a pártban, a maga véleményét mondja el, nem a szocialista pártot vagy elnökét, Molnár Gyulát jött képviselni. A szocialista párt demokratikus párt, ha valamely tagjának a pártétól eltérő véleménye van, ami hitbéli meggyőződése, „ezzel semmi probléma nem lehet” – fogalmazott.

A képviselő szerint Magyarország és Európa még nem találkozott „ezzel a népcsoporttal”, és ő szeretné, hogy „ne is találkozzanak”. Mint mondta, szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek. Úgy vélte, ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.

(MTI)

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eladtátok nekik a fél belvárost ba..od!

"..Arabok jönnek a József Nádor térre.."


"..Rendkívüli ülésen döntött pénteken az V. kerületi önkormányzat a Matild néven is emlegetett déli Klotild-palota eladásáról – írja a Város Szíve blog. A műemlék 2,15 milliárd forintért egy török befektetőé lett, aki valószínűleg szállodát fog nyitni az épületben. A vevő egy török családi vállalkozás 2014. júniusában létrehozott projektcége..."

.7 milliárdos beruházási hitelt kap az államtól a Párisi udvart megszerző arab szállodacég


A pénzváltóból lett luxusszállodások 2,1 milliárd forintért vették meg a Párisi udvart az ötödik kerületi önkormányzattól még 2014-ben..."


Orbán haverja Garancsi kivel épít lakásokat??

"..Garancsi a katari emír családjával építkezik a Kopaszi-gáton.."

http://valasz.hu/itthon/arabok..

http://hvg.hu/ingatlan/2014081..

http://444.hu/2016/05/04/nincs..


http://444.hu/2016/04/28/garan..
-a-katari-emir-csaladjaval-epitkezik-a-kopaszi-gaton?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201609&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201609


Palika! Amúgy melyik állam a szír felkelők egyik legfőbb szponzora? A Qtar Charity nevű szervezet neve ismerős??? Nézz utána, pl az olaszországi mecsetépítésekkel kapcsolatban, mennyi pénzt toltak oda és mennyi mecsetet építettek fel csak a taljánoknál.

Erdekes mit keres a partban...
Ami meg a demokratikus kulonvelemenyert valo retorzio hianyat illeti meg varnek egy kicsit...

Bebizonyosodott, hogy Hack-nak igaza volt reggel a rádióban.
Azt mondta, megszűnt a hagyományos felosztás a jobb és a baloldal között, új erőterek alakultak ki, akiket úgy lehet nevezni, hogy: globalisták és szuverenisták.
Európában is látszik, hiszen Merkel jobboldaliként globalista, míg Fico baloldaliként szuverenista.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés