Megdöbbentő!

2016. szeptember 20. 08:51

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Egyszerűen érthetetlen, miért kell egyáltalán vitatkozni még arról, hogy beengedjük-e ide a migránsokat…

„»A Montaigne nevű liberális agytröszt megbízásából az Ifop közvélemény-kutató intézet által készített tanulmány arra világít rá, hogy Franciaországban a muzulmánok jól integráltak a társadalomba, ugyanakkor a muzulmán kultúrájú fiatalok esetében kiugróan magas a szekularizált értékrend elutasítása.«

Talán önök is érzik, hogy a mondaton belül ellentmondás feszül. Ugyanis nem lehet »jól integrált« az a közösség, amelynek csaknem harmada (28 százalék) »elveti a köztársaság értékrendjét«, s különösképpen nem lehet jól integrált az a közösség, amelynek fiataljai még nagyobb arányban vetik el ezt az értékrendet. Márpedig a franciaországi muzulmán fiatalok, a 25 év alattiak ötven százaléka (vagyis fele!) elveti a köztársaság értékrendjét.

Az a nagy kérdés persze, hogy most, e felmérés ismeretében vajon mi a teendő? Felfogja egyáltalán a francia társadalom, hogy mivel néz szembe? Európa felfogja, hogy mivel néz szembe? Hiszen, ha készülne ilyen felmérés Brüsszelben, Londonban vagy a németországi törökök körében, minden bizonnyal ugyanezen – ha nem rosszabb! – végeredményt kapnánk.

És erre az integrációt és az európai értékrendet elutasító fiatal tömegre akarunk ráereszteni egy felső korlát nélküli tömeget azok közül, akik eo ipso elutasítanak bennünket, és legjobb esetben csak a szociális ellátórendszerekre kíváncsiak Európából, és hálásak lehetünk, ha nem eleve azért jönnek, hogy megöljenek vagy megtérítsenek minket?

És azt se felejtsük el: ezek a köztársasági értékrendet, európai életformát, nyugati kultúrát elutasító muszlim fiatalok szaporodnak. Ugyanis az értékrendjükben kiemelt helyen szerepel a gyereknemzés és szülés, szemben az európai dekadenciával, amely elveszítette fajfenntartó és önfenntartó ösztönét.

Tekintsék meg a mellékelt táblázatot! Ehhez képest például Magyarországon az 1982-es 10 700 000 fős népesség 2015-re, vagyis 33 év alatt leapadt 9 900 000 főre! És az európai átlag sem sokkal jobb ennél, sőt, egyes helyeken lényegesen rosszabb!

Egyszerűen érthetetlen, miért kell egyáltalán vitatkozni még arról, hogy beengedjük-e ide a migránsokat…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://migracio.mandiner.hu/trackback/24812