Liberálisok: Az igen a jó válasz a rossz kérdésre

2016. szeptember 27. 14:51
Bősz Anett szerint aki igennel voksol a népszavazáson, az azt fejezi ki, hogy aki így válaszol, az szeretne egy nyitott és szolidáris Európához tartozni, és kifejezi azt is, hogy szeretne bajba jutott embertársain segíteni.

Az igen a jó válasz a vasárnapi kvótareferendumon a Magyar Liberális Párt szerint. Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője kedden Szombathelyen sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az igen válasz „bátran és egyenes gerinccel” vállalható az október 2-i népszavazáson. Hozzáfűzte: az Orbán-kormány szerintük belpolitikai haszonszerzésre használja fel a népszavazási kampányt, a plakátkampányban és a médiumokban téves és félinformációkat tesz közzé.

Az ellenzéki politikus szerint Magyarország egy olyan lélektani helyzetbe került, ami megengedhetetlen. Eljutottunk odáig, hogy honfitársaink verbálisan vagy akár fizikálisan is bántalmazzák egymást, vagy olyanokat, akikről azt vélelmezik, hogy ők bevándorlók, vagy külföldiek, illetve akik csak más véleményen vannak a menekültekkel kapcsolatosan, mint amilyenen a kormány – mondta Bősz Anett, aki szerint erre nem lehet jobb választ adni, mint ellent mondani Orbán Viktornak.

Szavai szerint az október 2-i népszavazáson az igen szavazat azt fejezi ki, hogy aki így válaszol, az szeretne egy nyitott és szolidáris Európához tartozni, és kifejezi azt is, hogy szeretne bajba jutott embertársain segíteni.

(MTI).

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés