A legújabb csodafegyver a migránsok ellen: erdélyi testvéreink

2016. szeptember 27. 10:39

narancsblog
Magyar Narancs
Úgy tűnik, nem elég a rengeteg plakát, köztévés egyperces, az eltapsolt százmilliók. Be kell vetni a külhoni kommandót be is, mert veszélyben a haza.

„Vajon mennyiért góbéskodnak, bocs, korteskednek?

Úgy tűnik, nem elég a rengeteg plakát, köztévés egyperces, az eltapsolt százmilliók. Be kell vetni a külhoni kommandót be is, mert veszélyben a haza.

Több mint egy hete tart a Nagy Magyarmentő Hakni. Az összes fideszes nagykutya (és persze a kicsik) immár  nemcsak a tévében,  rádióban, de élőben, lakossági live show keretében is a népszavazási részvételre buzdít, vagyis riogat, fenyeget, hazudik, de úgy tűnik, a főnöknek ez is kevés. Orbán megmondta: csak a 100 százalékos részvételi aránnyal lenne elégedett, buzgó majmai pedig mi mást tehetnék, újabb showelemekkel bővítik a kampányt.

De mit, pontosabban kiket lehet még hozzátenni ehhez?

Hát a határon túli testvéreinket, kiknek szép szava a legközönyösebbeket is megérinti. A Népszabadság írja, hogy »Kétszáz határon túli aktivista segíti a Fidesz népszavazási kampányát Pécsett, ahova péntek délután érkezett meg az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági szervezetének mintegy ötven tagja«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Inkabb locitrom, mint MN

Most tegyük ide a MN cikkét egy másik népcsoport vonatkozásában. 2004. dec 5-re vonatkoztatva. Mi lett volna, ha ilyen cikk jelenik meg 2004. december 4-én:

"Vajon mennyiért ajvékolnak, bocs, korteskednek?

Úgy tűnik, nem elég a rengeteg plakát, köztévés egyperces, az eltapsolt százmilliók. Be kell vetni az ajvékoló kommandót be is, mert veszélyben a pesti libsi közösség.

Több mint egy éve tart a Nagy Megemlékező Hakni. Az összes szadeszes nagykutya (és persze a kicsik) immár nemcsak a tévében, rádióban, de élőben, lakossági live show keretében is a népszavazási részvételre buzdít, vagyis riogat, fenyeget, hazudik, de úgy tűnik, a főnöknek ez is kevés. Gyurcsány megmondta: csak a 100 százalékos részvételi aránnyal lenne elégedett, buzgó majmai pedig mi mást tehetnék, újabb showelemekkel bővítik a kampányt.

De mit, pontosabban kiket lehet még hozzátenni ehhez?

Hát a zsidókat, kiknek szép szava a legközönyösebbeket is megérinti. A Népszabadság írja, hogy "Kétszáz liberális aktivista segíti a Gyurcsány népszavazási kampányát Pécsett, ahova péntek délután érkezett meg az szdzs ifjúsági szervezetének mintegy ötven tagja".

Hogy mit fognak ők csinálni? A tudósítás szerint "referendumon való részvételre és a nem szavazat leadására buzdítanak".

Arról viszont nem írnak, hogy mégis milyen formában történik ez a buzdítás.

Leszólítanak az utcán? Becsöngetnek a lakásba?

Vagy csak mindenféle közterületen, „Nem” feliratú molinó alatt, ötpercenként eléneklik a megszokott hasbarát?

Majd meglátjuk.

Mint ahogy hamarosan többieket is, hiszen a Népszabadság arról is írt, hogy "a jövő héten

Erecből is érkeznek

még Pécsre aktivisták".

Mondanunk sem kell, hogy a piszkos anyagiakról nem esik szó, hogy mégis mennyiért jönnek ide az libsik hirdetni az igét? Miért is esne: ahhoz képest valószínűleg gombokat kapnak, mint már amennyit eltapsoltak plakátra, tévére.

Meg különben is: Gyurcsány épp tegnap üzente, hogy ez az egész, nem pártpolitikai kérdés, hanem "európai ügy".

Mi más is lehetne? Az ő szánalmas ambíciója?"

Na, a fenti írás után az USA vajon hadat üzent-e volna Magyarországnak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés