Újra ellenőriztetné a migránsokat egy német miniszter

2017. január 6. 11:58
Ismét le kellene ellenőrizni az elmúlt két évben Németországba érkezett migránsokat Gerd Müller német fejlesztési miniszter szerint. A többszörösen beadott menedékkérelmek és regisztrációk miatt szerinte sok millió eurót tettek zsebre jogosulatlanul migránsok tömegei.

Gerd Müller német fejlesztési miniszter (CDU) szerint újra ellenőrizni kellene az összes migránst, akik az elmúlt két évben Németországba érkeztek. Müller a szociális támogatásokkal való visszaélések és a terrorveszély miatt vizsgáltatná meg újra a migránsokat. Szerinte ezt a lakosság is igényli.

A miniszter a berlini kamionos ámokfutó Anis Amrira és a csak Braunschweigben 300 esetben feltárt, többszörös regisztráció miatti, segélyekkel való visszaélésekre utalt bejelentésében. „Németországban több tízezer esetben történhetett visszaélés a szociális támogatásokkal. A Németországba érkezett menedékkérők a többszörös regisztráció segítségével sok millió eurót tehettek zsebre” – fogalmazott. Szerinte sürgősen szükség lenne a biometrikus regisztrációra.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gerd Müller. A nemzet bombázója. Volt eddig. Hamarosan xenofób, rasszista, fasiszta, populista lesz. Meg a többi.

"Németországban több tízezer esetben történhetett visszaélés a szociális támogatásokkal. A Németországba érkezett menedékkérők a többszörös regisztráció segítségével sok millió eurót tehettek zsebre” – fogalmazott. Szerinte sürgősen szükség lenne a biometrikus regisztrációra."

Merkel elküldése a halál nemi szervére, ez volna a megoldás.
A Selfie idején kellett volna protestálni.

Ezeket a hülye "kurucokat", akik a képen szerepelnek, betenném egy hotspotba!

Szegény szerencsétlen menekültek, arra van eszük, hogy többszörös segélyt markoljanak fel.

"„Németországban több tízezer esetben történhetett visszaélés a szociális támogatásokkal. A Németországba érkezett menedékkérők a többszörös regisztráció segítségével sok millió eurót tehettek zsebre” – fogalmazott. Szerinte sürgősen szükség lenne a biometrikus regisztrációra."

Amíg nem lett belőle botrány, addig a fejesek lapítottak, mint sz*r a fűben, most meg rájöttek, hogy az arabok visszaéltek a segélyezési rendszerrel. Nehogy véletlenül ez is rossz fényben tüntesse fel a bevándorlókat.

Megáll az ész, hogy a ballib kurzus milyen elképesztő debilitásig hajlandó lesüllyedni annak érdekében, hogy igazolja saját elbaszott ideológiáját a népvándorlással kapcsolatban.

Tudom, köszönöm. A névazonosság adta lehetőséget próbáltam kihasználni a hozzászólásomban. Nem túl humorosan, belátom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés