Merkel: A németek büszkék lehetnek az integrációra

2017. január 25. 12:43
Béke és biztonság: a német kancellár szerint mind a németek, mind a bevándorlók e két dolog garantálását várják el kormányától.

A német kancellár kormányának hivatalos YouTube-csatornáján pár napja videót tett közzé, melyen egy politológiahallgató tesz fel neki kérdéseket a kormány menekültpolitikája kapcsán. Merkel nagyszerűnek nevezte a civil társadalom erőfeszítéseit a menekültek befogadására tett kísérletekkel, legyenek azok önkéntes vagy fizetett alapúak.

Szerinte Németország büszke lehet erre a teljesítményre. Merkel elmondta, az állampolgárokkal való konzultáció alapján a legnagyobb elvárás a német kormány felé mind a németek, mind a bevándorlók részéről a béke és a biztonság garantálása.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annyira édi. Amennyi ideje kancellár, akár már meg is koronázhatnák.

Hát igen... Mi adhatna okot nagyobb büszkeségre, mint a kölni szilveszter éjszaka, esetleg a müncheni vagy berlini történések. Igazi sikertörténet mind.

"Merkel elmondta, az állampolgárokkal való konzultáció alapján a legnagyobb elvárás a német kormány felé mind a németek, mind a bevándorlók részéről a béke és a biztonság garantálása."

Kinek mit jelent a béke?

http://merkel-muss-weg-mittwoc..
Igen, a németek kezdenek büszkék lenni...a németekre.

Merkel muß weg!
http://bit.ly/2ksdUOb

Ha netalán sikerülne ez az integráció, az lenne a legrosszabb, mert arra késztetné a küldő országok népeit, hogy 'irány Merkelland' és semmit sem tennének otthoni helyzetük javításáért.

Miota kell neki megfelelnie a bevandorlok barmilyen elvarasanak? Joreggelt! Nemetorszag kancellarja a nemetek elvarasainak kell(ene) megfeleljen!

"Merkel: A németek büszkék lehetnek az integrációra"

A videó alapján úgy tűnik, hogy leginkább Merkelre nem büszkék.
https://www.youtube.com/watch?..

Ebbe a büszkeségbe fog beledögleni Európa!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés