Kiegészíti az adományokat a Google: 10 milliót adnának a menekültek megsegítésére

2015. szeptember 16. 07:40

A Google egymillió eurót már felajánlott a menekülteket segítő szervezeteknek, most pedig új kampányt hirdetett: megduplázza a hozzá beérkezett adományokat öt millió euróig, tehát összesen tízmillió euróval segítik meg az Orvosok Határok Nélkült, a Nemzetközi Menekültügyi Bizottságot, a Save the Childrent és a UNHCR-t.

2015. szeptember 16. 07:40

Az európai és közel-keleti migrációs válságra már eddig is egymillió eurót adományozott a Google, most pedig arra kérnek mindenkit, hogy adakozzanak: a cég minden adományt megdupláz az ötmillió eurós határig. Így összesen tízmillió euró összegyűjtését tervezik. Az adományt a Network for Good szervezeten keresztül az Orvosok Határok Nélkül, a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság (IRC), a Save the Children és az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) kapná.

Ezek a nonprofit szervezetek létfontosságú segítséget nyújtanak  így például fedélről, élelmiszerről, vízről és orvosi ellátásról gondoskodnak , továbbá ügyelnek a segítségre szorulók biztonságára és jogaira. A Google minden kezelési költséget magára vállal, így az Ön adománya teljes egészében oda kerül, ahol a legnagyobb szükség van rá” – írták a felhívásban.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2015. szeptember 16. 11:31
Mély empátiával adnék pénzt mondjuk helikopterről permetezhető, megszentelt disznópisire. Hűsít, frissít. Aztán dobálhatnánk kis Allah és Mohamed karikatúrákat nekik a levegőből, ne unatkozzanak. Továbbá cipőtalpakat is a tüntetők fejére. Hátha akkor rájönnek, hogy tényleg nem akarjuk őket ide és pont.
kjkj945
2015. szeptember 16. 09:07
Migrénekre van pénz. A hajlékonyok és egyéb szegények dögöljenek meg.
GregDzsi
2015. szeptember 16. 09:04
Menelülteknek - pontosabban a jószolgálati szervezetek - én is adományoznék. Csak nem nagyon vannak menekültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!