Visszavonta az olimpiai pályázatot a Fővárosi Közgyűlés

2017. március 01. 12:31

A fideszes képviselők szavazataival visszavonta a Fővárosi Közgyűlés szerdán a 2024-es olimpiára szóló budapesti pályázatot. A döntést a politikai egység felbomlására hivatkozva hozták meg.

2017. március 01. 12:31

Visszavonja a 2024. évi nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott pályázatát Budapest – döntött szerdai rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A testület Tarlós István főpolgármester, Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes, valamint a Fővárosi Közgyűlés valamennyi fideszes képviselőjének javaslatára – 22 igen, 6 nem szavazat ellenében – döntött arról, hogy hatályon kívül helyezi a tavalyi közgyűlési határozatot és „a politikai egység felbomlására tekintettel” a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen visszavonja a olimpiai pályázatát.

Így szavaztak a képviselők:

(MTI)

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2017. március 01. 22:18
Akárhogy magyarázzátok, az orbánotok az első fuvallatra fülét farkát behúzná menekül.... mindenkit a szarban hagyva, ahogy az várható tőle
zakar zoltán béla
2017. március 01. 19:48
Az a 6 rózsa-szín mire utal, mert az 50-60-as években ilyen színű volt a dunnahuzat és a bundabugyi!
pemete jakab
2017. március 01. 19:38
"A döntést a politikai egység felbomlására hivatkozva hozták meg." A politikai egység a diktatúrák jellemzője. De azért nem kell attól tartani, hogy demokrácia van, mert a visszavonás politikai egységben történt.
Rike
2017. március 01. 18:42
"Mert gyávák és antidemokratikusak." Dehogy! Megjött a Politikai Bizottság (az első titkár) döntése. És Budapest, élén Tarlós polgárral béhúzza a saját farkát, már amennyiben.... és kussol, ja és szavaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!