Ha valaki, akkor Karácsonyék az igazi szélsőségesek Magyarországon

2020. augusztus 17. 22:43

Mi csak tettük és tesszük a dolgunkat. Interjú.

2020. augusztus 17. 22:43
Novák Előd

„Vasárnap este a Mi Hazánk Mozgalom öt tagja – köztük Novák Előd alelnök – létrával rohamozták meg a budapesti városházát, hogy eltávolítsák onnan a melegek szivárványos zászlóját. A sikeres rajtaütést követően Novák Elődöt az V. kerületi rendőrkapitányságon előállították, kihallgatták, majd hajnalban hazaengedték, így reggel már négy zajos gyermeke körében értük utol.

Szerencse, hogy kiengedtek, különben nem lett volna, aki a gyerekekre vigyázzon – mondta a Demokratának az alelnök. – A feleségem a másik szobában éppen öltözködik, mert sajtótájékoztatót kell tartania délelőtt. Ilyenkor én ügyelek, etetek, pelenkázok, hiszen a legkisebb gyermekünk egyéves, de a negyedik, a legidősebb is csak kilenc esztendős. Minket tehát nemcsak politikusként, hanem nagycsaládos szülőként is mélységes aggodalommal tölt el, ugyanakkor háborít fel Karácsony főpolgármester ízléstelen, sőt perverz homoszexuális propagandája, amellyel mérhetetlen károkat okozhat, a vélhetően rájuk szavazó melegeken kívül szinte a társadalom valamennyi rétegében. Ha valaki, akkor Karácsonyék az igazi szélsőségesek Magyarországon. Mi csak tettük és tesszük a dolgunkat.

Az akcióról készültek felvételek, de a rendőrségi bánásmódról, a kapitányságon történtekről már nem. Önnek 2006 óta szép számmal adódnak rendőrségi tapasztalatai…

Ha arra gondol, milyen volt a gyurcsányi rendőrség annak idején, hát azokhoz képest a maiak úriemberek. Akkor letepertek, megbilincseltek, megaláztak, most indulatmentesen végezték a dolgukat. Arra gondoltam, rongálás lesz az eljárás alapja, végül lopással, a Karácsonyék tulajdonát képező meleg zászló eltulajdonításával vádoltak meg, ezért minimum pénzbüntetésre számítok.”

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2020. augusztus 19. 18:54
ugy tüni nem csak a biroságokon hanem a rendörségnél sem történt meg az a bizonyos rendszerváltás. nyilvánosságra kellene hozni annak az aljas alkotmány ellenes intézkedést elrendelö rendör nevét. ilyen aljas cselekedetet nem lehet büntetlenül hagyni. észveszejtő a házkutatás is. vajon mire volt kiváncsi a házkutatást elrendelő. az ilyen eljárások fogják elöidézni,hogy az emberek negativ véleménnyel fognak beszélni a rendörökröl.
Pusikas
2020. augusztus 19. 16:42
Jó a lehetetlen polginak ,a ratyikról megy a háborgás és nem a tehetetlenségéről ! Ennyit akart elérni, sikerült ! Az emberek meg benyalják ezt is ! Nincs semmi amit létrehozott volna ! Csak a megosztás, és züllesztés. Persze azt profi módon !!!
makapaka2
2020. augusztus 19. 09:33
Csak gratulálni lehet a tettéhez.. Kár, hogy nem előbb határolódtak el feleségével a Balliktól, mert ők különbek náluk sok tekintetben.
Sulammit
2020. augusztus 18. 19:08
Novák Előd újabb akciója! Novák Előd az újbudai városházáról is leszedte a szivárványos zászlót https://hvg.hu/itthon/20200818_Novak_Elod_ujbudai_varoshaza_szivarvanyos_zaszlo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!