Szivárványos repülőgépet indít a pride hónapban a Lufthansa

2022. június 17. 11:42

A német légitársaság a nyitottság, a sokszínűség és a megértés híveként azonosítja saját magát.

2022. június 17. 11:42
null

Egy különleges repülőgéppel ünnepli a pride hónapot a Lufthansa – számolt be a humenonline.hu. A német légitársaság közösségi oldalain is ismerttette, hogy az egyik Airbus A320neo a következő hat hónapra „Lovehansa-ként” közlekedik majd különböző európai célállomásokra.

A repülőgép külsején a Lufthansa felirata helyett a Lovehansa felirat látható, amelyet a szivárvány színeire festettek, hogy a szivárványzászlót szimbolizálja.

Mindemellett a bejáratnál lévő üdvözlőpanel is különleges szivárványos kialakítást kapott. Míg a repülőgép ablakából kitekintve szivárványszínű szívek láthatók a szárnyakon – sorolta a portál.

A Lufthansa a nyitottság, a sokszínűség és a megértés híve

A Lufthansa állítja, hogy a nyitottság, a sokszínűség és a megértés híve. A Lovehansa különleges színezésével a vállalat újabb egyértelmű jelzést küld a külvilág felé, hogy vállalati kultúrájának mindez fontos része. – hangsúlyozták a cikkben.

A légitársaság ezeken túl nemrég a Facebook-oldalán is megváltoztatta a pride hónap alkalmából a profilképét. Pár napja a logójuk szivárványszínben pompázik.

Nyitókép: Lufthansa Facebook-oldala

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. június 19. 11:37
Németország lett Európa központi elmegyógyintézete. Kb. harminc-millió gyógyÍthatatlan beteggel.
mokány
2022. június 18. 06:05
Orwel ,, empire , satelite .
BlancoAgilon38
2022. június 18. 04:28
Kurva nagy szükség van rá.
Ólat a trolloknak
2022. június 17. 23:02
Szerintem próbálják ki a rijádi vagy a dakkai járaton..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!