A németek is letérdeltek az Anglia elleni meccsen, a kommentelők már jó előre kiakadtak

2022. június 07. 19:26

Volt olyan hozzászóló, aki szerint mindkét csapat „olcsó színjátékot” űz.

2022. június 07. 19:26
null

A német válogatott játékosa, Ilkay Gündogan hétfőn megerősítette, hogy a német labdarúgó-válogatott minden játékosa az angolok iránti szolidaritásból térdre ereszkedik a szigetországiak elleni kedd esti Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Miután az angol sajtóban megjelentek a bejelentésről szóló cikkek, az angol futballszurkolók azonnal megjelentek a kommentszekciókban a bejegyzéseikkel, amelyekben a nemtetszésüket fejezték ki a gesztussal kapcsolatban – számolt a hirado.hu.

„Nos, holnap az angolokkal együtt le fogunk térdelni, mert támogatni akarjuk ezt a kezdeményezést. Ezt tettük tavaly az Európa-bajnokságon, és természetesen holnap is meg fogjuk tenni. Hozzászoktam már ehhez az angol bajnokságban, ahol szinte minden meccs előtt ezt csináljuk, szóval nem újdonság számomra” – idézte a játékost többek között a Daily Mail.

„Mindkét nemzeti csapat egy olcsó színjátékot űz”

A hirado.hu arra hívta fel a figyelmet, hogy a Daily Mail cikke alatti kommentszekcióban rövid idő alatt megjelentek a szurkolók, akiknek jó része nem támogatta ezt a döntést.

„Nem azért pfujolják egyik-másik válogatottat, mert térdre ereszkedik, hanem azért, mert ugyanígy bánik azokkal, akik ezt nem teszik meg” – írta az egyik hozzászóló.

Egy másik kommentelő ugyanakkor úgy vélte, hogy

például bojkottálni a novemberben kezdődő katari világbajnokságot, amelynek rendezése körül máig nem csillapodtak a kedélyek a korrupció erős gyanúja miatt – idézte a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/AFP pool

 

Összesen 312 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TMATMA
2022. június 13. 00:43
A rasszizmust a diszkriminációt csak úgy mint a múltat eltörölni nem lehet. Türelmesnek lehet lenni. A türelmetlennel is.
Kutyus
2022. június 08. 10:36
Maradok az NB1 - Ben. Ott nincs térdelés. De tényleg, meddig kell nekik térdelni, ok térdeljenek, megtehető ennyi pénzért, de meddig? 2035-ben is igyfogjuk kezdeni a meccseket? Vagy 2075-ben? Meddig? Szinjatek az egész.
zakar zoltán béla
2022. június 08. 10:24
majomparádé
sarzal
2022. június 08. 10:05
a németek meg az angolok pont nem rasszisták, nem is voltak soha azok...csak az a fránya történelem, még azt kellene átírni, mert lenne rá igény mindkettőnél
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!