A londoni orosz nagykövet szerint Ukrajnát a NATO előretolt bázisává alakítják

2022. július 28. 21:46

A nagykövet elmondta azt is, hogy az Egyesült Királyság nem csupán fegyvereket szállít Ukrajnának, hanem az ukrán hadsereg kiképzését is területén végzi.

2022. július 28. 21:46
null

Andrej Kelin londoni orosz nagykövet a Rosszija-24 televízió szerdai adásában elmondta, továbbra is Oroszország jelenti az első számú fenyegetést Nagy Britannia számára – írja a Liner.

– mondta Kelin.

A nagykövet egyúttal felhívta arra is a figyelmet, hogy az Egyesült Királyság nem csupán fegyvereket szállít Ukrajnának, hanem az ukrán hadsereg kiképzését is a saját területén végzi.

– jegyezte meg.

Nyitókép: GABRIEL BOUYS / AFP

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csato42
2022. július 30. 10:07
Elátkozott hely lehetünk. Ide mindig leszbiket, zsidókat, nagyképű túlképzett balfékeket küld az Egyesült Államok. Ez a pöcs azt sem tudja hol van Magyarország. Várhatóan az ellenzék naponta jelentéseket fog írni arról, hogy itt minden szar, tomból az erőszek nincs demokrácia, üldözik az lmbtq harcosokat. Ezek rosszabbak mint a Szovjetunió. Akkor legalább megmaradt valami a régi erkölcsökből, annyi volt a változás, hogy átkeresztelték szocialista erkölcsökké. Nos tudjátok ti amerikai marhák, hogy pontosan nálatok van terror, vonaglik a birodalom, előbb vagy utobb Róma sorsára fogtok jutni.
Gyzoltan
2022. július 29. 05:54
"A londoni orosz nagykövet szerint Ukrajnát a NATO előretolt bázisává alakítják" Pontosan ez az, amit Oroszország semmiképp nem fog megengedni, mely helyzetet kötelezően kell felszámolnia! -és fel is számolja, ha bele kell döglenie, akkor is, de akkor vele döglik Európa is a zsidó NATO-val, Izraellel egyetemben, amint Észak-Amerika se maradna ki a buli áldásaiból... Nagyjából így számolhatnak mindazok, kik abban a hitben ringatják magukat, hogy Oroszország felprédálása sima ügy lesz...
bagira
2022. július 29. 05:26
Amerika-Brüsszel oroszokat szeretné megszállni tőle az energiát elvenni . Energia háború folyik , közben Európától elveszik . Orosz energiáról leválnak , nem azért mert másikkal helyettesítik , hanem indokot provokáltak ki hogy az oroszokat megtámadják lebombázhassák .
5m007h 0p3ra70r
2022. július 29. 00:08
Tehát már nem is titkolják mi volt a többéves provokációjuk célja és hol tartanak a tervek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!