Mutatjuk Olaszország első női miniszterelnökének kabinetjét

2022. október 22. 16:22

Giorgia Meloni (az Olasz Testvérek párt) mellett ott van többek között Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes, a kikötőkért is felelős infrastrukturális miniszter, a Liga párt vezetője, valamint Antonio Tajani miniszterelnök-helyettes, külügyminiszter, a Forza Italia párt alelnöke.

2022. október 22. 16:22
null

Giorgia Meloni új olasz miniszterelnök, az Olasz Testvérek (FdI) párt vezetője és a kormánya látható a felvételen. Ott szerepel többek között Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes, a kikötőkért is felelős infrastrukturális miniszter, a Liga párt vezetője, Antonio Tajani miniszterelnök-helyettes, külügyminiszter, a Forza Italia (Hajrá, Olaszország) párt alelnöke, valamint Sergio Mattarella olasz államfő.

Olaszország első miniszterelnöke a szeptember 25-i előrehozott parlamenti választások eredményeképpen alakíthatta meg kormányát, amelynek beiktatási ünnepségét a római elnöki rezidencián, a Quirinale-palotában tartották meg.

Fotó: FABIO FRUSTACI / ANSA / AFP

 

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. október 22. 18:12
-ha már nem szélsőségesen szélső-balos, akkor már jobboldali! Jobb esetben! Durvábban fasiszta, meg náci... Tartósnak ígérkezik, akár Karácsonyig, netán az Új Évig is működni fognak...
kálmi
2022. október 22. 17:52
De pici ez a hölgy! Reméljük jó irányba viszi az olaszokat!
files32
2022. október 22. 17:50
A Brit fogadóirodák jól fizetnek, ha valaki azt tippeli, hogy január 1. től IS ő kormányoz.
röviden
2022. október 22. 17:45
Tajani érdekes lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!