Rómában tárgyal Novák Katalin köztársasági elnök

2023. január 31. 07:34

Az olasz köztársasági elnök meghívására érkezik magyar kollégája, aki Melonival is találkozik.

2023. január 31. 07:34
null

Novák Katalin köztársasági elnök Rómában tárgyal olasz kollégájával, Sergio Mattarellával, megbeszélést folytat Giorgia Meloni miniszterelnökkel és találkozik a szenátus, illetve a képviselőház elnökével – közölte a Sándor-palota kedden az MTI-vel.

A magyar államfő Sergio Mattarella meghívására utazik Rómába, ahol

a köztársasági elnökkel négyszemközti, illetve plenáris tárgyalást is folytat.

Novák Katalin kedden találkozik Ignazio La Russával, az olasz szenátus elnökével, Lorenzo Fontanával, a képviselőház elnökével és Eugenia Roccella tárca nélküli családügyi miniszterrel. A magyar államfő szerdán találkozik Giorgia Meloni olasz kormányfővel.

(MTI)

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. január 31. 13:38
Novák Katalin, Orbán kijárója, az olasz köztársasági elnök meghívására utazik, aki Melonival is találkozik, hogy átadja Orbán sürgető üzeneteit. Salvinivel, 2019.05.02 után, megszakadt Orbán barátsága, miután kerek perec elutasította az Unión belüli, Orbán feltételei szerinti együttműködést? Salvini a bevándorlásellenes, szélsőséges, Brüsszel- és elitkritikus európai pártok összefogásának hangadója akart lenni, de Orbán ezt nem volt képes elviselni? Inkább vesszen az egész, Salvini tehenével együtt? Meloni pedig elég okos, hogy tanuljon ebből és távol tartsa magát Orbűntól?
Krupp Skya
2023. január 31. 13:05
Jobb lenne ha Doibrev Klára tárgyalna Rómában, ő egy hónap alatt a pápát is haza vinné.
adrás
2023. január 31. 12:46
A férje urát vitte magával ?
Igazszó
2023. január 31. 12:19
A kegyelem nélküli hoholfasszopó lotyó a kék-sárga rongyait otthon hagyta. Most a digóknak árulja a magyarokat, nem a hoholoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!