Kiábrándult amerikaiakat szeretne toborozni a Wagner-csoport

2023. január 30. 12:11

Szerintük a „gonosz” ellen ma egyedül Oroszország harcol, így voltaképpen az amerikaiaknak Moszkva oldalán kellene küzdeniük.

2023. január 30. 12:11
null

Felkerült a Twitterre egy videó, amely a leírás alapján a hírhedt Wagner-csoporthoz köthető (a felvételen feltűnik Jevgenyij Prigozsin is, a szervezet vezetője), és amely kiábrándult „amerikai hazafiakat” hivatott megszólítani. 

Az orosz feliratozású videón egy narrátor meglehetősen tört angolsággal úgy fogalmaz: „arról álmodtál, hogy legyőzöd a gonoszt, és hogy naggyá teszed Amerikát”. Ehelyett azonban „magukat földi istennek képzelő családok,” arra utasították az amerikai katonákat, hogy „civileket öljenek és semmisítsenek meg országokat.”

Ez nem az Amerika, melyet az alapító atyák elképzeltek. Ez a gonosz fészke, melynek célja a világ megsemmisítése”

mondja a narrátor, azzal folytatva, hogy „ma már csak Oroszország harcol a gonosz ellen”.

Csatlakozzatok az orosz harcosok közé! Győzzük le a gonoszt, vagy túl késő lesz mindenkinek!

zárja a videót a narrátor, a videót pedig egy atomrobbanással zárják. 

A propagandavideót megtekintheti alább:

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2023. január 31. 21:53
T. MANDINER! Miért kell átvenni minden fake-t? Ez már kb egy nappal a publikálás előtt meg lett cáfolva, Prizsogin azt nyilatkozta hogy nem ők állnak a videó mögött, és nem toboroznak amerikában. Némi forráskritika, vagy ellenőrzés nem ártana.
XTRO
2023. január 30. 17:04
Van humorérzékük, azt el kell ismerni.. és még ráadásul , komolyan is gondolják.
Akitlosz
2023. január 30. 17:04
A Mandinernek mindenki töri az angolt, aki nem úgy beszél, mint az amerikai drogos, bűnöző négerek és nem a Fidesz tagja.
Akitlosz
2023. január 30. 16:56
"Kiábrándult amerikaiakat szeretne toborozni a Wagner-csoport" Fognak kelleni tolmácsnak a hadifoglyok kikérdezéséhez. Már ha beszélnek oroszul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!