Előzetes letartóztatásban vannak az autópályáknál fosztogató banda tagjai

2023. március 06. 14:42

A bűnbanda több mint félszáz bűncselekményt követett el és az általuk okozott kár több tízmillió forint.

2023. március 06. 14:42
null

Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetői arról számoltak be sajtótájékoztatójukon, hogy elfogták az autópályák, autóutak mentén a parkolóhelyeken pihenő, jellemzően külföldi autósokat kifosztó banda tagjait, a bíróság pedig elrendelte valamennyiük letartóztatását – írja a 168 óra. A rendőrség, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészséggel együttműködve február 27-én egyidőben csapott le a 12 gyanúsítottra Kunszentmiklóson. 

A bűnbanda több mint félszáz bűncselekményt követett el és az általuk okozott kár több tízmillió forint. A módszerük lényege a meglepetés volt; ha nyitva volt a kocsi, akkor az ajtón keresztül szerezték meg az elérhető tárgyakat, telefonokat, pénztárcákat, autóstáskákat. Amennyiben zárva volt az autó, akkor betörték az ablakot és azon keresztül benyúlva kapták fel az értékeket.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2023. március 06. 21:29
pfff... aki ezt a "félszáz"-at kitalálta...
rollotomasi
2023. március 06. 19:14
Ezek cigányok. Román/cigány egykutya.
Pierre
2023. március 06. 16:29
latjatok, NER-kutyak! Nem kell itt programszeruen romanozni, ha tolvajlasrol van szo!
Vörös Piranha
2023. március 06. 15:17
Cigók akcióban.... rohadjanak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!