Így örült Szoboszlai szerződésének a Liverpool fanatikusa (VIDEO)

2023. július 01. 09:47

Lélekemelő az angol rajongó áradozása.

2023. július 01. 09:47
null

A TikTokon bukkant fel egy videó, amelyben egy fiatal fanatikus tárja érzéseit a nagyvilág elé a magyar válogatott csapatkapitányának Liverpoolhoz szerződése kapcsán:

– áradozott a drukker. Utána újra megismételte az fenti szavakat, tagoltan, ha valaki nem hallotta volna teljesen tisztán.

Érdemes megnézni:

@jonathanmorleylfc DOMINIK SZOBOSZLAI #football #liverpool #lfc #liverpoolfc #manutd #premierleague #mancity #arsenal #footballtiktok #newcastle #jonathanmorleylfc ♬ original sound - Jonathan Morley

***

Szoboszlai Dominik a klubfutball csúcsára ért, Puskásék óta nem történt magyar focistával ilyen

Tovább emelkedik a magyar foci renoméja: Szoboszlai azt jelentheti majd Magyarországnak, amit Messi Argentínának vagy Modric Horvátországnak.

Nyitókép: TikTok

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2023. július 01. 12:37
Szívből gratulálok és sok sikert kívánok Szoboszlai Dominiknak! Azért ne felejtsük el, hogy Orbán Viktort az ellenzék milyen csúnyán támadta/-ja , mert kiemelt startégiai ágazatként kezelte/-li a magyar futballt, pedig ismét igaza lett! Részemről nagyon hálás vagyok neki.
reepcze
2023. július 01. 10:56
Dominik számára valószínűleg Klopp személye volt a legnagyobb vonzerő. ezek után a három kívánságom: 1. Kloppot nehogy kirúgja a Pool, ha már... 2. Klopp játszassa rendszeresen. 3. Bírja ki azt a tempót, a fizikális focit sérülés nélkül.
kizökkentidő
2023. július 01. 10:56
A fradisták meg a fekete játékosoknak örülhetnek :)
akkor ki
2023. július 01. 10:42
Most az baj, ha megkönnyezem Dominik sikerét és a szurkoló reakcióját?! Annak ellenére, hogy utálom a szigeti térdeplőket?! Megható, egy magyar foci kedvelőnek, megható és felemelő! Hajrá Dominik! Ügyes légy! Drukkolok, ezerrel drukkolok, hogy egészséged, kitartásod és szerencséd legyen. A jó Isten segítsen utadon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!