Hárman meghaltak az M5-ös autópályán, egy autó átrepült a szalagkorlát felett

2023. július 03. 06:20

A mozifilmekbe illő, szörnyű baleset Kecskemétnél történt.

2023. július 03. 06:20
null

Meghalt az egyik sérült is, ezzel már hárman hunytak el abban az autóbalesetben, amely vasárnap késő este történt az M5-ös autópályán – ismerteti a Police.hu.

A rendőrség adatai szerint egy gépjármű Szeged felé haladt autópályán, amikor

Kecskemétnél átrepült a szalagkorlát felett, és egy másik autónak ütközött.

Az első információk szerint ketten azonnal meghaltak, később az egyik sérült is életét vesztette – ismertették a rendőrség honlapján megjelent közleményben.   

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát, a járműveket a 90-es kilométernél terelik le az autópályáról.

(MTI)

Nyitókép: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakirok
2023. július 03. 12:48
Nem tudhatjuk a kiváltó okot sem az elhunyt(ak) nemzetiségét. Fentebb már taglalták többen is, és sajnos igaz az a megállapítás, hogy a román náció közlekedéskultúrája nem nőtt még fel az európai szintre. Magam is tapasztalom ezt, hetente kétszer- háromszor járok fel Budapestre Szegedről.
Knerten
2023. július 03. 11:09
Meghalt három ember, mert valaki sietett. Tolt, dudált, villogott, de soha nem érkezett meg. Sem ő, sem az ártatlanok, akiket magával rántott a halálba.
bunko_jobbos
2023. július 03. 07:45
Nem vélettlen, hogy Romániában az egyik legrosszabb a közúti halálozási statisztika. Nulla a közlekedési kultúrájuk. És ez az M5-ös, 4-es utak mentén is látható sajnos.
critical man
2023. július 03. 07:22
Gondolom jó román szokás szerint élőzött a telefonjával vezetés közben..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!