Volt aktmodell a G8-on

2009. július 07. 15:29

Berlusconi feleségét Mara Carfagna volt aktmodell, jelenleg olasz esélyegyenlőségi miniszter helyettesíti a G8-csúcson.

2009. július 07. 15:29

A szerdán kezdődő, Olaszországban tartott G8-csúcs előtt az olasz lapok azt találgatták, vajon ki helyettesíti majd Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök válófélben lévő feleségét. Az utóbbi időben botrányairól elhíresült Berlusconi nem hazudtolta meg magát, és egy korábbi aktmodellt, Mara Carfagnát kérte meg, hogy ugorjon be. Így az olasz kormányban egyébként az esélyegyenlőségi posztot betöltő Carfagna szórakoztatja majd péntekig a résztevevő államfők feleségeit, köztük Michelle Obama amerikai és Carla Bruni francia first ladyket.

Az olasz esélyegyenlőségi miniszter, Mara Carfagna

A G8-országok vezetőinek feleségei szerdán meglátogatják XVI. Benedek pápát a Vatikánban, majd körbejárják az április 6-i olaszországi földrengés által leginkább sújtott L’Aquilát. Nem maradhatnak ki persze a múzeumlátogatások sem, és még az ENSZ élelmezési programjának koordinátoraival is találkoznak.

Berlusconi volt aktmodellel a G8-csúcson (Index)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2009. július 07. 19:02
Csini!Jó ízlése van a vén kujonnak. :)
Cavinton
2009. július 07. 18:27
Végre egy jó hír. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!