Rosszkedvűen tárgyalt Obama és Putyin

2013. június 20. 08:29

Eltérően ítélik meg a szíriai helyzetet, így nem tudott megállapodni a polgárháború megoldásáról az amerikai és az orosz elnök. Látszott is a sajtótájékoztatójukon.

2013. június 20. 08:29

Két órán át tárgyalt Barack Obama amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök az észak-írországi G8-találkozón. Abban egyetértenek, hogy csökkenteni kell az erőszakot, de Putyin nem támogatja Asszad szíriai elnök elmozdítását.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2013. június 21. 14:46
Az,hogy mennyit ér az orosz technika ténylegesen,az csak az egy korszakbeli fegyverek esetén derül ki,ha mindkét oldalon elfogadhtó a kezelőszemélyzet. Az arab izreli háborúban volt olyan,hogy a hk személyzete megállt a délutáni imára,és meglelpő mód az izraeliek elkapták őket,mert őket nem zavarta,hogy jönnek az izraeli tankok,csak imádkoztak tovább,pedig akkor már lőni kellett volna.
motoros
2013. június 21. 09:53
**Hideg szobor vagy**.....
Felebarát
2013. június 21. 08:11
mről tárgyalhattak :D? nem vonulnátok ki Putyin?... nem.. akkor ezt megbeszéltük...
egysegelem
2013. június 20. 18:51
"A rakétát a 2015-re várható, ötödik generációs T-50-es repülőgép fegyverzetéül szánják, de alkalmazható lesz a létező (Szu-27, MiG-31) típusokon is, a sorozatgyártása 2013-ra várható. A rakéta legtöbb paramétere titkos, annyi tudható, hogy össztömege 100 kg körül van, ebből a harcászati rész 8 kg, hossza 3 m." Ez megint egy felreertesre adhat okot, mar a tervezes is teljesen elter az amerikai fejlett gepektol, ez ugyanis nem, vagy csak nagyon korlatozott mertekben lesz "lopakodo" azaz sokkal inkabb eszlelheto lesz a radarokon, mint az F22/F35, miert? Mert ezt is vedelemre szanjak, ramentek arra, hogy a hatotavolsaga 2x-e legyen az amerikai gepnek, a manoverezes, es a dogfight szitukban jo legyen, de ez mind mind vedekezesre szolgal elsosorban. Az amik azert csinaltak az F22-t, hogy barmely orszag legterebe be tudjanak vele repulni (kiveve esetleg a legfejlettebb orszagokat, de oda minek mennenek) es ne vegyek eszre oket. Teljesen eltero filozofia. Az amerikai gep filozofiaja, hogy soha nem fog legihardba keveredni, mert elobb lovi le az ellenseget, mintsem az eszreveszi. Raadasul vadaszgep ellen a fold-levego raketa a legalkalmasabb, nem a masik vadaszgep.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!