Tömeges erőszakolások Egyiptomban

2014. április 26. 12:46

Egy hét alatt száz támadás ért nőket az egyiptomi, kairói Tahrír téren.

2014. április 26. 12:46

Az Euronews beszámol arról: a tüntetésekről elhíresült kairói tereken mindennaposak a nőket ért atrocitások.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2014. április 28. 08:58
Itt néhány marha azt hiszi, hogy ezek a tragikus esetek az importált "demokráciának" köszönhetőek. Holott - ha eltekintünk, hogy közvetlen elkövetői mindenütt köztörvényes bűnözőknek számítanak (Egyiptomban is) - kifejezetten az arab világ sajátos férfi-nő viszonyának tudhatók be. Ilyen körülmények között MINDEN helyi konfliktus - tehát "törzsi villongás", vagy mit tudom én - csak alkalom, ürügy - egyes hímnemű szerencsétlenek számára. Egyébként ez esetben nyilván általában éppen azok erőszakolnak, akik a demokratikusabb "emancipált" nő megnyilvánulásait felhívásként "értelmezik".
Kárpáti Zoltán
2014. április 26. 23:48
A teste minden részét megerőszakolták? Ez elég propagandaszerűen hangzik. A videón én csak annyit láttam, hogy kitessékelik onnan. Gondolom, nőknek nem szabadna ott lenniük.
Kárpáti Zoltán
2014. április 26. 23:42
"szexuális támadást túlélő" - ez nagyon zsidósan hangzik. Tulajdonképpen minek is járnak oda nők, és miért nem kerülik el a teret?
David Karúszó
2014. április 26. 15:07
Ha fűért-fáért felkötik ott az embert (legutóbb majdnem kétszáz embert ítéltek halálra, csak mert a korábbi elnök Murszi (?) hívei voltak), akkor az arab jog alapján (ami gondolom ezzel is hasonlóan kemény elbánást szorgalmaz), mehet az utalás a hóhérnak, darabra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!