Szerda este szavaz a görög parlament a mentőcsomagról

2015. július 15. 13:22

Alekszisz Ciprasz egy interjúban kijelentette, nem hisz a csomagban, de kötelessége azt végrehajtani és a döntéseiért vállalja a felelősséget. A reformokat várhatóan elfogadják.

2015. július 15. 13:22

Szerda este szavaz a görög törvényhozás a mentőcsomaggal összefüggő reformok első részéről. Várhatóan az ellenzék is támogatni fogja azt, így számítani lehet a javaslat elfogadására. 

Alekszisz Ciprasz kormányfő egy interjúban elmondta, nem hisz a csomagban, de köteles annak megfelelően eljárni, és minden döntéséért vállalja a felelősséget. Arról is beszélt, hogy a tárgyalások során fenyegető hangnemet tapasztalt. 

Az IMF ugyancsak bírálatot fogalmazott meg a mentőcsomaggal kapcsolatban, a valutaalap szerint ugyanis 30 éves futamidőt kellene biztosítani a hitelek visszafizetésére. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elhalgatott hírek
2015. július 16. 08:04
Alekszisz Ciprasz egy interjúban kijelentette, nem hisz a csomagban, de kötelessége azt végrehajtani Ez is csak egy mocskos kommunista Igérgetett fűt fát a megválasztása előtt Azután eljátszotta a nagy szabadságharcost az eu előtt, ahogy a felcsúti cigány szokta Majd megszavaztatta népet, mire azok elutasították a megszorításokat Ezután - naaaggggggyyyyyyondekokkkkratikusan - beterjeszti a megszorításokat Okádék gennyláda meg a demokráciája is Ennél még észak-Korea is demokratikusabb
Elhalgatott hírek
2015. július 16. 07:48
Magyarország a civilizált világ fogalmai szerint mérve sem felel meg a jogállamiság követelményének. Mitől lenne jogállam egy olyan ország, ahol a "rendszerváltozásnak" hazudott tulajdonváltoztatás után az önmagukat rendszerváltónak hazudott politikai tényezők érintetlenül hagyják a jogi felépítmény megcsontosodott struktúráit? Konkrétan arra gondolok, hogy a '89-es "fordulat" után sem személyi állományában, sem szerkezetében nem változott a kádári bűnüldözés, vádképviselet és igazságszolgáltatás.
Elhalgatott hírek
2015. július 16. 07:47
Brigadéros [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 15. 21:28 @nick89 Te egyszerűember! Ez volna a demokrácia fokmérője?!?. EZ!!!!!!!!!!!!! 1945 után a polgári rendszer rendőreit , ügyészeit, bíráit és ügyvédeit úgy kitakarították a bűnüldözés és igazságszolgáltatás szerkezetéből, hogy még leszármazottaik sem mehettek az intézmények közelébe, de még a felsőfokú képzésbe sem kerülhettek be. Ehhez képest, miután Szűrös Mátyás ősbolsevik kövület kikiáltotta a Harmadik Köztársaságot 1989-ben, a kádárizmushoz kötődő politikai nézetei miatt - és egyéb okból sem - egyetlen rendőrt, ügyészt vagy bírót nem távolítottak el székébő
Elhalgatott hírek
2015. július 16. 07:46
A fideszkommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszkommunista - Fakutya Vigyora, Brigadéros, foton, Apáczai etc - szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!