Buldózert és könnygázt vetettek be a Calais-i Dzsungel tábor lakói ellen a rohamrendőrök

2015. szeptember 23. 07:28

Több száz menedékkérőnek otthont adó sátortábort számoltak fel erőszakkal a francia rohamrendőrök.

2015. szeptember 23. 07:28

A francia rohamrendőrség könnygázt vetett be kedden a migránsok ellen, amikor felszámolta a Calais-nál található sátortábor egy részét – számolt be a Mashable. A videón látható, ahogy a rohamfelszerelésbe öltözött rendőrök könnygázgránátokat dobnak a migránsok sátrai közé. 

Az International Business Times írása szerint buldózerrel, könnygázzal és erőszakkal távolítottak el 350, jórészt szíriai menedékkérőt a Dzsungel környékéről.

A francia miniszterelnök, Manuel Vallst pénteki sajtótájékoztatóján kritizálta a magyar hatóságok migránsokkal szembeni fellépését.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2015. szeptember 23. 12:41
Hol van ilyenkor Next mester?
tevevanegypupu
2015. szeptember 23. 12:03
Szoktak..nem újdonság. De nekik lehet, ők a fejlett nyugat, nekik a buldózerük meg a könnygázuk is demokratikus, ellentétben Orbán blablabla..bla..
Brigadéros
2015. szeptember 23. 11:55
Fasiszták, nácikok!!! Brüsszel?!...Európai értékek, bala-bla-abla...?! Jogvédők?!...Libsi sajtó elítélő nyilatkozatai?!...ENSZ?!...Nemzetközi felháborodás?!
Szorgos Lajhár
2015. szeptember 23. 10:07
Nem dönthető el, folytatódik-e az akció a Dzsungel felszámolásával, avagy azt továbbra is megtűrik-e.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!