Határai lezárásán gondolkodik Belgium

2015. szeptember 14. 13:23

Nincs más alternatíva, mint a belga határok lezárása, reagált a németországi határok lezárásának hírére Theo Francken. A belga menekült- és migrációügyi államtitkár szerint logikátlan, hogy azt a Magyarországot kritizálják, amelyik tesz valamit a menekültáradat ellen.

2015. szeptember 14. 13:23

A németek döntését megértő menekült- és migrációügyi államtitkár szerint a migránsok a legkisebb ellenállást követik: ha Ausztria és Németország lezárja a határait, egy olyan országot keresnek, amely még úgymond szabad. Szerinte ebben a helyzetben Belgium előtt nincs más alternatíva, mint német mintára lezárni a határokat.

Francken semmi logikát nem lát abban, hogy Görögországot senki nem szólta meg azért, mert válogatás nélkül továbbenged nyugat és észak felé mindenkit, míg Magyarországot, ami megfogalmazása szerint próbál valamit tenni az ügyben, számos kritika éri.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2015. szeptember 14. 20:00
Az UniJó központja is határokat zár? Mit szól ehhez Juncker? >:-D
puszika
2015. szeptember 14. 19:05
Már a belgák is! A kurva életbe mi van itt emberek? Mindenki Orbán kottájából játszik??
Samarkand
2015. szeptember 14. 18:45
Nem szeretnék most a belgák helyében lenni!
brekker
2015. szeptember 14. 17:51
Miért? Jönnek a csehszlovékok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!