Lezárták a Csalagutat a migránsok miatt

2015. szeptember 02. 11:08

Órákig nem tudtak közlekedni a vonatok a Csatorna-alagútban, mert állítólag migránsok torlaszolták el a francia kijáratot, és ismét megpróbáltak felmászni a szerelvényekre.

2015. szeptember 02. 11:08

Több órára le kellett állítani a Franciaországot és Nagy-Britanniát összekötő Csatorna-alagút vonatforgalmát a migránsok miatt, akik állítólag eltorlaszolták a francia kijáratot, és ismét megpróbáltak felmászni a szerelvényekre. Két vonatot vissza is fordítottak London felé, három pedig jelentős késéssel érkezett csak meg. Egy vonat utasai órákat vesztegeltek az áramtalanított szerelvényeken a sötét alagútban.

A Csatorna-alagút francia bejáratánál több száz migráns várja, hogy átszökhessen Nagy-Britanniába, és nem ez volt az első eset, hogy fennakadást okoztak a Csalagút közlekedésében, számolt be az Euronews híradója.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2015. szeptember 02. 12:00
Nem menekültek, hanem erőszakos betolakodók, akiket - valamely naiv elgondolásból- védetté nyilvánított az Ájrópai jogállamiság. Amely azért valahol arra a feltételezésre épít, hogy a zemberek zöme törvénytisztelő, és a kirívó eseteket szankcionálja. Kritikus tömeg esetén azonban teljesen hatástalan, mert sem apparátus, sem szándék, sem erő nincsen a megfékezésére. Mint a sztoriban minden esetben, megint csak a felcsúti sportemberék léptek először,hogy az illegális határátlépés legyen bűncselekmény, ami már kemény fellépést is lehetővé tesz. Más kérdés, lesz-e hozzá kellő nagyságú rendfenntartó közeg. Úgy tűnik, a fegyvertelen tömeg komolyabb fegyver még a pénzügyi gazemberségeknél is. Amennyiben jogegyenlőség van, minimum a csoportosan elkövetett garázdaság esete forog fenn, vagy akár terrorizmusként is értelmezhetőek az események. Mese nincs, keményen helyre kell tenni a bandát.
bajai
2015. szeptember 02. 11:50
"állítólag migránsok torlaszolták el" állítólag?????? hülyék!
di maggio
2015. szeptember 02. 11:49
Franciák ! Miért nem tartjátok meg az európai értékeket?
teljesenertelmetlen
2015. szeptember 02. 11:46
Szörnyű, hogy ezek a franciák nem képesek kézben tartani a dolgokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!