„Refugees welcome!” – A migránsok és az aktivisták is kaptak könnygázt a szlovén rohamrendőröktől

2015. szeptember 19. 02:50

A szlovén rohamrendőrség több száz migráns bejutását akadályozta meg a horvát határon. Szlovén aktivisták nekimentek a rendőrsorfalnak.

2015. szeptember 19. 02:50

A szlovén rohamrendőrök könnygázt vetettek be szombaton este a horvát-szlovén határon, Rigonce településnél – számolt be a szlovén Zurnal24. Korábban horvát és szlovén aktivisták demonstráltak ott, azt skandálva, hogy „Refugees welcome!”, illetve „Senki sem illegális!” és „Nyitott határokat!” transzparensekkel vonultak fel.

A különböző források szerint 2-500 fős, migránsokból és aktivistákból álló tömeg körülbelül egy órán keresztül nézett farkasszemet a testpáncélba öltözött rohamrendőrökkel a senki földjén található hídon. Szlovén források szerint az aktivisták megpróbálták áttörni a rendőrsorfalat, a rendőrök ekkor vetettek be könnygázt

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
global
2015. szeptember 19. 23:00
Úgy néz ki, hogy a migráns áradatban Soros Gyusza is nyakig benne van. A mellékelt linken látható egy kézikönyv melynek nyomtatását egy Soros alapitvány végezte el. Hát gyönyörű. Angolosok és szerb nyelv ismerők előnyben: http://www.srbijadanas.net/sky-news-brosure-u-kojima-se-objasnjava-migrantima-kako-stici-u-evropu-u-turskoj-stampaju-i-dele-organizacije-koje-finansira-soros/ http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 19. 21:34
"az aktivisták megpróbálták áttörni a rendőrsorfalat" Ezeket miért nem gyűjtik be és sittelik le?
Nagymezőutca
2015. szeptember 19. 15:50
A nyitott határokért tüntető "emberjogi" aktivisták vagy maguktól hülyék vagy pénzeli őket valaki. Lehet tippelni, hogy ki és mi. a terrorcselekmények elkövetői majd úgyis leszarják, hogy ki az "aktivista".
Brigadéros
2015. szeptember 19. 09:26
Minden társadalomnak megvan a saját salakja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!