Túl sok a bevándorló, határellenőrzésbe kezd Svédország

2015. november 11. 22:09

Svédország átmeneti időre helyreállítja határainak ellenőrzését a migránsok folyamatos beáramlása miatt – jelentették be Stockholmban szerda este az MNO szerint.

2015. november 11. 22:09

„Svédországba rekordszámban érkeznek menekültek. A bevándorlási hivatal erős nyomás alatt áll, és a rendőrség úgy ítéli meg, hogy veszélyben forog a közrend”jelentette be az MTI szerint Anders Ygeman svéd belügyminiszter Stockholmban szerda este. Ugyanis migránsok százai, sőt ezrei élnek fedél nélkül, s vannak kísérő nélküli gyerekek, akiknek nyoma vész, mert nincs, aki gondjaiba venné őket.

A miniszter szerint az intézkedés helyi idő szerint csütörtök délben lép hatályba, és tíz napig tart.

A Svenska Dagbladet tudósítása alapján a politikus hangsúlyozta, hogy az intézkedés nem érinti a Finnországgal és Norvégiával közös országhatárt, de érvényes lesz az öresundi hídon és a Dániából, valamint Németországból érkező kompokon is.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. november 12. 12:42
Van egy haladó, progresszív ötletem. Minek ez a tortúra? A svédek adják át a házaikat a felépített civilizációjukat és jóléti államukat a pirézeknek humanitárius okokból, és helyet cserélve költözzenek ki a bevándorlók országába. Sokkal egyszerűbb lenne. Ez lenne a liberalizmus utolsó felvonása.
Redbaron
2015. november 12. 12:35
Goodbye svédország!! :D
választópolgár
2015. november 12. 12:20
Sajnos nekik már túl késő. Beengedtek 1 millió pirézt az elmúlt 30 évben, akiknek már állampolgárságuk is van.És az évi 190.000(!) ha családegyesítést kér...megszorozhatják 5-tel.Game over.
Darth Vader
2015. november 12. 10:24
Ha én állhatnék az Uniós Birodalom élén, levezényelném a rohamosztagosokat a Görög határra! Az fix, hogy nem lenne itt vándorlás! György Soros Skywalker féléknek is annyi lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!