Kikerülési manőverről beszél a migránsozó kamionos

2015. december 01. 09:56

A TV2-nek nyilatkozott Árpád Levente, a sofőr, aki ráhúzta kamionját Franciaországban a migránsokra. Szerinte az egész csak kikerülési manőver volt.

2015. december 01. 09:56

Nem húztam rájuk a kormányt; én ott egy kikerülési manővert hajtok végre, ami nem látszik a kamerán” – nyilatkozta a TV2 Mokka című műsorának Árpád Levente, a kamionos, aki Calais-nál egy videófelvétel tanúsága szerint ráhúzta tehergépjárműjét a leállósávban haladó migránsokra. A férfi elmondta: rengeteg kárt okoznak a migránsok a kamionosoknak. A videót egyrészt barátai szórakoztatására, másrészt azért készítette, hogy bizonyítani tudja kár esetén, hogy nem ő, hanem a migránsok okoztak kárt a kamionban.

A férfi ellen közúti veszélyeztetés miatt folyik eljárás, emiatt nem akart nyilatkozni. Munkáltatója nem rúgta ki, csak arra kérte, ne töltsön fel több ilyen felvételt.

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
malakka
2015. december 02. 10:03
https://www.youtube.com/watch?v=ErwlKvhPQkE
Redbaron
2015. december 02. 09:09
Akkor most miről szól európa összefoglalva: 1. ide jön a buzi arab, elfingja magát, hogy ő menekült és láss csodát érinthetetlen lesz. Leszarja a törvényeidet ő azt csinál amit akar, ő megmondja, hogy hova akar menni mit kér és mennyit, mindenki más kapja be a faszát. 2. lezárod a határt és azt mondod, hogy csak bizonyos meghatározott pontokon jöhetsz és ott kérhetsz menekültstátuszt, erre a buzi arab megdobál kővel, hát persze miért nem vörös szőnyeggel várjuk? Mi az, hogy te csak úgy lezárod a saját területed határát? Menjetek már a kurva anyjátokba! Hát a buzi arabnak itt mindenhez joga van!! Azt csinál amit csak akar. 3. érdekes, hogy meghurcolják ezt a szerencsétlen sofőrt, mert hát micsoda dolog, hogy a jogtalanul eu-ban tartozkódó faszszopó migráns gecik akik randalíroznak az autópályákon, basztatják a sofőröket és akadályozzák a forgalmat, rájuk ez a "csúnyagonosz" sofőr megharagudott. Eleve nem értem, hogy az autópályán lévő jármű forgalom, hogy a picsába akadályozhatja a migrációt! Borzalom! Kíváncsi lennék: Vajon mi lenne, ha én az autópályákon ezt művelném?? Jah, hogy az európait egyből elpicsázná a rendőrség de a migráns gedvákat nem?? Hogy a jó kurva redvás picsába van ez?? Meddig fogják a fotelban ülő zsíros európaiak ezt tűrni? Sajnos egészen addig, amíg már késő lesz! Jobboldalbaloldallibsi meg bibsi, már kurvára mindegy, pár év gyerekek és száraz arab fasszal leszünk megbaszva, sajnos csak ez biztos.Na és persze az ilyet is csak fodor gabika félék fogják élvezni.
Tintamin
2015. december 02. 07:57
Kikerült három katicát, emberek, hogy nem lehet ezt megérteni?
Csikue
2015. december 02. 07:45
1. Én nem azzal védekeznék, hogy kikerülés volt. Hanem, hogy nem volt veszélyes. Aki rutinos sofőr, száz ilyen helyzetben volt már, tudja mi veszélyes és mi nem. Persze ettől még megbüntethetik, de kár hazudni, mert átlátszó. 2. Ez csak kérdés, mert nem tudom, de ha nem történik baj, akkor mennyire büntethető? Például előfordulnak olyan balesetek, amikor a kis gyereket magára hagyja a szülő pár percre, megtörténik a baj, és jön a büntetés kiskorú veszélyeztetése címén. De mi van, ha pár percre ugyanúgy otthagyom a gyereket, de nem történik baj, akkor is veszélyeztettem? 3. Hol lakik ez a feljelentős csávó? Milyen kocsija van? Rászánnék néhány napot, hogy kövessem. Semmi törvénytelen, csak mennék utána kamerával... Ha átmegy a piroson, átlépi a záróvonalat, stb., akkor azt dokumentálnám :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!