Putyin szívesen látja Oroszországban az Európából kivándorló zsidókat

2016. január 20. 10:21

A zsidók Európából való kivándorlásától tart az Európai Zsidó Kongresszus elnöke, Moshe Kantor. Vlagyimir Putyin orosz elnök azonban szívesen látja a zsidókat Oroszországban.

2016. január 20. 10:21

A globális terrorizmusról és az antiszemitizmusról egyeztetett Vlagyimir Putyin több zsidó szervezet képviselőjével Moszkvában. Az Európai Zsidó Kongresszus elnöke, Moshe Kantor szerint változásokra van szükség a zsidók Európából való elvándorlásának megakadályozása érdekében. „A második világháború óta most a legrosszabb a zsidók helyzete Európában. A zsidók félnek, és reális esély van arra, hogy sokan kivándorolnak Európából. Többen menekültek el a biztonságosnak mondott Franciaországból, mint a háború sújtotta Ukrajnából” – mondta az Európai Zsidó Kongresszus elnöke. Az orosz elnök ugyanakkor szívesen fogadja országában az Európából kivándorolt zsidókat. „Jöjjenek akkor ide. A Szovjetunióból kivándoroltak most visszatérhetnének” – mondta.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bigbeeeee
2016. szeptember 27. 21:31
"Most kisegítik Vologyát a csődből cserébe kérik vissza az ősi kazár földeket." Putyintól visszakérni "ősi kazár" földeket? Hát, kérni azt lehet...
trespass
2016. március 08. 11:17
A zsidóknak több esze van azért. Mármint azoknak, akiket szivesen látnál. :)
tango47
2016. február 18. 23:10
Abból az időből való ez a vicc, amikor nagy tömegben vándoroltak ki a zsidók a SZU-ból Izraelbe. Kilépésre jelentkezik a vámvizsgálaton (Seremetyevón) a zsidó. Mellette csomagjai, kezében egy kalitka, benne egy papagáj. Vámtiszt: - Élő állatot nem lehet kivinni az országból! Papagáj ( a gazdájának): - Levágva, kitömve, de el innen!
néhai Ch.Pilot
2016. január 26. 22:55
Esetedben szeretetből tettem, ha nem vetted volna észre :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!