Zsidót vertek menekültek Észak-Németországban

2016. január 13. 08:46

Kipát viselő francia zsidó férfiba kötött bele, rántott a földre és zsebelt ki két migráns az észak-németországi, tengerparti Puttgardenben, ahonnan komppal lehet átkelni Dániába. Mint kiderült, a két migránst ezt megelőzően nem engedték be Dánia területére, épp egy németországi menekülttáborba tartottak visszafelé.

2016. január 13. 08:46
Egy szíriai és egy afgán migráns belekötött, a földre rántott és kizsebelt egy kipát viselő, francia zsidó férfit az észak-németországi Puttgardenben. A tengerparti várost kompjáratok kötik össze Dániával, az eset a kompkikötő várótermében történt.
 
A rendőri jelentés szerint a 30 éves szír és a 19 éves afgán menekült szombat reggel kötött bele a 49 éves francia zsidóba: zsidózták és szidták, majd a földre rántották őt, a kezére tapostak és elvették tőle a táskáját, benne a pénztárcájával, vonatjegyével és mobiltelefonjával, majd elmenekültek. A zsidó férfi egyébként Dániából tartott monacói lakhelye felé.
 
A két migránst végül egy vonaton fogták el, de az ellopott tárgyak már nem voltak náluk. Előbb vizsgálati fogságba kerültek, de most szabadlábon vannak. A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi az esetet megelőzően Skandináviába akart utazni, de a dán hatóságok személyigazoló papírjaik hiányában nem engedték be őket Dániába. Visszaútjuk eredeti célja a németországi, neumünsteri menekülttábor volt.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2016. január 18. 15:55
Éljen a multikulturális Európa! :DDD
Mindjárt
2016. január 18. 15:55
Minden áron ránk akaják erőszakolni ezeket az erőszakos muzulmánokat most meg nyávognak ha védenceik nekik is bevágnak. Menjenek a francba.
di maggio
2016. január 18. 15:55
Az idegen szép.
West Ham United
2016. január 18. 15:55
Sose értettem a sok zsidó szátmazású PC jogvédőt,liberálist stb. akik ágálnak a bevándorlás mellett. Őket fogják elsőnek ledobni a tetőről a muszlim hordák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!