Terrorcselekmény miatt vádat emeltek egy szír férfivel szemben

2016. február 18. 09:09

A rözskei határátkelőnél kitört balhé kapcsán tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettével vádol egy szír férfit a Csongrád Megyei Főügyészség.

2016. február 18. 09:09

Terrorcselekmény miatt emelt vádat egy szír férfival szemben a Csongrád Megyei Főügyészség a tavaly szeptemberben a röszkei közúti átkelőnél elkövetett bűncselekményekkel összefüggésben – tájékoztatta a főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. Szanka Ferenc közölte, a férfit az ügyészség tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettével vádolja. A vádlott előzetes letartóztatásban van, bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni – tudatta a csoportvezető ügyész.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2016. augusztus 26. 02:06
"állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény" Az igen....ennél nyakatekertebb és erőltetettebb módot nem talált a fidesz hogy végre a sok uszítás, hergelés, hazudozás és propaganda után előállítson végre egy terroristának bélyegezhető személyt?
Csigorin
2016. február 18. 15:57
Leultetni tiz evre, mindennap jol megverni, aztan kitoloncolni a gecibe.
thymian
2016. február 18. 15:57
Mi van a zsohár kanjával? Annak miért nem néznek utána, mit keresett a nyáron a Keletiben és miért oktatta ki a pintérőrt? http://www.zalatajkiado.hu/online_cikk/a-nepbutitas-folytatodik-09-03.jpg
Orvosok és mérnökök
2016. február 18. 14:11
Gonosz Orbán báncsa a szegény menekültecskéket :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!