A migrációról forgató stábra támadtak Stockholm bevándorlók lakta negyedében

2016. március 21. 11:14

Az ausztrál Liz Hayes-t és munkatársait először egy autóból inzultálták, majd később többen rájuk támadtak – majd jött a gépesített felmentősereg.

2016. március 21. 11:14

Arcukat elfedő férfiak támadtak Stockholmban az ausztrál Channel Nine stábjára, akik a migrációról forgattak 60 Minutes című műsoruk számára – írja a Breitbart. Az elsősorban szomáliai bevándorlók által lakott, Kis Mogadishunak is nevezett Rinkeby negyedben Liz Hayes-t és munkatársait egy autóból megdobálták, majd a sofőr áthajtott az operatőr lábán. A kihívott rendőrök azt ígérték, a közelben maradnak, ha esetleg újabb atrocitások érnék őket.

Később, a forgatás végeztével – és a rendőrök távozását követően – épp indulni készült a stáb, amikor többen nekik támadtak: megdobták a kamerát, megütötték és megrúgták az egyik, rángatták a másik operatőrt. A konfliktusnak egy elektromos robogós váratlan közbeavatkozása vetett véget, aki járművével lendületesen nekihajtott a legerőszakosabb támadónak (a jelenet 6:00-nál látható a felvételen).

Hayes a riportban arról beszél, hogy ma már 55 olyan no-go zóna van Svédországban, ahova a mentők csak rendőrségi biztosítással mennek ki.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. május 13. 11:56
Remélem Seyfo Omar is látta a videót, mert szerinte nincsenek is no-go zónák Európában.
tango47
2016. május 13. 11:56
"Hová lett a viking vér???" Túlhígították alkohollal.
na még ez is
2016. május 12. 11:00
Azért amiért egy hozzád hasonló szellemi fogyatékos us ideböfögheti végeláthatatlan baromságait és értelmetlen káromkodásait. Mert szólásszabadság van.
SaludePlata
2016. április 18. 20:22
Ezek csak dolgos, munkából fáradtan hazatérő adót termelő niggerek, akiket felbőszitett, hogy pár oknyomozó újságiró a megérdemelt 8 óra pihenésüket rabolja, ami épp akkor ment át 8 óra szórakozásba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!