Már elkezdték kijelölni a kerítés nyomvonalát a magyar-román határon

2016. április 04. 21:25

Az állami hírtévé szerint Hajdú-Bihar megyében 13 településen kezdődött meg a magyar-román határra szánt műszaki határzár előkészítése.

2016. április 04. 21:25

Elkezdték kijelölni a magyar-román határon a szükség esetén felépítendő kerítés vonalát – számolt be az M1 aktuális csatorna híradója hétfőn. A hírműsorban elhangzott, hogy Hajdú-Bihar megyében 13 településen kezdődött meg a műszaki határzár előkészítése. Az Ártánd közelében található Berekböszörményben például már leverték azokat a piros karókat, amelyek a kerítés helyét jelölik. 

Korábban Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár úgy nyilatkozott, nem lehet tudni, hogy szükség lesz-e a magyar-román határon kerítés építésére a migránsok szabad átjutásának megakadályozására, de ha igen, Magyarország tíz nap alatt képes felépíteni.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2016. április 15. 16:39
A Királyhágón túl kellene kijelölni minimum a Hargitáig, beszari komcsi fidesz banda.
balbako_
2016. április 15. 10:18
Akkor építsünk kerítést a Békás szorosnál okostojás?
Tintamin
2016. április 09. 13:10
Az osztrákok is elkezdték, ők is érzik, újra szükség van a vasfüggönyre.
avmanster
2016. április 09. 13:09
Német helyett arabul kellene kiírni, hogy "államhatár". Németül úgysem értenek semmit a migránsok, erre a németek is panaszkodnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!