Svéd Wilkommenskultur az Eurovízión

2016. május 13. 12:24

The Grey People címmel adták elő táncjátékukat a svédek a menekültek iránti érzékenyítés jegyében.

2016. május 13. 12:24

Szürke ruhában, szürkére festett arccal táncoltak a svédek az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán a menekültek arctalan tömegét szimbolizálva. A háború, a tengeren való átkelés viszontagságai, a családtagok és ismerősök elszakadása szimbolikusan mind meg lett jelenítve a színpadon. A táncjáték végén a szereplők lemosták az arcukról a szürke festéket és elvegyültek a nézők között, szimbolizálva az arctalan, szürke tömegből személyiségekké vált, beilleszkedett menekülteket.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. augusztus 09. 12:39
Nem azt a jelenetet dramatizálták, amikor a migránsok rátámadtak az ausztrál tévésekre a rendőrök pedig elfordultak azzal, hogy ők nincsenek is ott? Nekem arra hajaz.
Bölcs Ész
2016. május 25. 05:40
Az Eurovízión részt venni nem kötelező. Nem lenne célszerűbb inkább Magyarországnak nem indulni ezen a libsi propaganda szarságon? Nem hiányozna nekem a Buzivízió.
bispora
2016. május 14. 12:36
Csak tudnám miért lett hirtelen hányingerem? Talán a sok stressz...
finalpoint
2016. május 14. 12:36
Miután valamelyik svéd politikus a múltkoriban azért sírta el magát, mert nem tudnak több migránst befogadni, nem tudok már semmin sem meglepődni az ottani helyzetekkel kapcsolatban! És igen, szerintem is borzalmasan politikai rendezvény lett ez az énekelgetős vmi (mert dalversenynek nem nevezném!), úgyhogy hagyni kéne a fenébe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!