Horvátország is kerítést épít a szerb határra

2016. június 30. 13:57

Bár hivatalosan technikai akadálynak hívják, valójában kerítést építenek a horvát hatóságok Kiskőszegnél a szerb határra - írja a Jutarnij List alapján a Magyar Nemzet. A horvát köztévé szerint azért döntött így hirtelen a kormány, mert a környéken sok migráns várakozik.

2016. június 30. 13:57

Határkerítés építésébe fogtak a horvátok a kiskőszegi határátkelőnél – írja a Jutarnij List horvát lap tudósítása alapján a Magyar Nemzet. Mivel nem jelentették be előre a lépést, ezért feltorlódtak az autók. A horvát köztévé szerint a környéken, a határ túloldalán sok migráns gyülekezik.

A horvát belügyminisztérium megerősítette az információt, bár ők „technikai akadályt” emlegettek közleményükben. Ranko Ostojić volt belügyminiszter szerint a kerítésépítés nem jelent megoldást a migránsválságra.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
finalpoint
2016. július 10. 23:04
Annyira ne sajnáld a szerbeket. Szuperul megélnek ők az embercsempészetből. Ja, vagy azért sajnálod őket, mert elesnek ezektől a bevételektől? Akkor már értem! :-)
3M..
2016. július 10. 19:49
Mint már korábban megjósoltuk, Európát a szeretet kerítései fogják behálózni keresztül-kasul. Ezekhez a védművekhez ragaszkodnak és kívánatosnak tartják az építői, és a finanszírozók. Távol tartja az öreg kontinenstől a hívatlan határsértőket, és a közéjük beszivárgó terroritákat. Szebb Jövőt!
mo ching
2016. július 08. 18:50
Az osztrák határőrök meg a szárnyas fejvadászok? Amúgy le kéne küldeni a gyurcsi-vadai-molnár triót, hogy odaláncolják magukat a szögesdróthoz! Sőt, már eleve úgy kéne a horvátoknak eladni az akciós magyar Nato drótot, hogy szabályos közönként rá van csomózva egy migri-simogató.
kukagyerek
2016. július 08. 18:49
"Horvátország is kerítést épít a szerb határra" --------- Micsoda gyors helyzetfelismerés! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!