Megsértette a magyarokat az ENSZ főbiztosa Szijjártó szerint

2016. június 13. 16:37

Megsértik az emberi jogokat néhány közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon Zeid Ra'ad al-Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosa szerint. Szijjártó Péter ezt a kijelentést Magyarország és a magyarok megsértéseként értelmezte hétfői nyilatkozata alapján, melyet Prágában tett a visegrádi négyek és a Benelux államok külügyminisztereinek találkozóján.

2016. június 13. 16:37

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Magyarország és a magyar emberek megsértésének minősítette hétfőn Zeid Ra'ad al-Husszeinnek, az ENSZ emberi jogi főbiztosának kijelentését, miszerint néhány közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon megsértik az emberi jogokat.

Én ezt Magyarország és a magyar emberek megsértéseként fogom fel” – mondta Szijjártó Péter a visegrádi (V4) és a Benelux-országok külügyminisztereinek prágai találkozója utáni sajtótájékoztatón, az MTI kérdésére válaszolva. A miniszter szerint „az egyetlen ok, amely miatt az emberi jogi főbiztos folyamatosan sértegeti Magyarországot és a magyarokat, hogy mi nem nyitottuk meg határainkat a migránsok előtt”.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. június 13. 23:42
Több tiszteletet a maffiának!
Sir Galád
2016. június 13. 21:05
Engem aztán nem sértett meg, csak azt a néhány idiótát, akin a Fidesz propagandája még fog. Kurvára elegem van már abból, hogy az én nevemben akar Petike karriert csinálni magának. Persze a sok birkától elnézést, szerencsére nem mindenki annak született, ezért van még országunk, ezért vagyunk még magyarok.
Spiltyu
2016. június 13. 17:58
A muszlim országokban sértik meg minden nap az emberi jogokat! Elég csak a máig érvényben lévő halálbüntetésekre vagy a nők elnyomására gondolni, de mondhatjuk azt is hogy Szaúd-Arábiában nincs vallás szabadság, csak kizárólag az iszlám az egyetlen tolerált vallás. Aki a zöldhatáron, a kerítésen átmászva egy biztonságos országból jön, az meg törvényt sért. Onnan hiába is hivatkozik az emberi jogaira. Szépen nézünk ki. Több millió muszlimot indít el Soros Gyuri a fizetett embercsempészeivel az Eu felé és amikor bizonyos országok nem akarják az erőszakos hordákat beengedni, akkor azok emberi jogokat sértenek. Töketlen volt Orbán, Röszkén azonnal élessel kellett volna a tömegbe lőnie, ahogyan azt a Törökök is teszik most a határon...
Adam5
2016. június 13. 17:52
„az egyetlen ok, amely miatt az emberi jogi főbiztos folyamatosan sértegeti Magyarországot és a magyarokat, hogy mi nem nyitottuk meg határainkat a migránsok előtt”. -Nem az egyetlen: "Az emberi jogi biztos szerint aggasztó mértékben megnőtt az őrizetben tartott menekültek száma, és "még a kíséret nélkül utazó gyermekeket is gyakran börtöncellákban vagy szögesdróttal elkerített központokban helyezik el" - Mondjuk elhelyezhetnénk zsinagógákban is őket :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!