Egy másik Európa-bajnokságról

2016. július 13. 15:39

Az októberi népszavazáson Magyarország polgárai hosszú idő után ismét az európai elitben focizó csapatukat segíthetik győzelemhez, elismeréshez, erősebb uniós érdekérvényesítéshez.

2016. július 13. 15:39
Szabó Dávid József

A foci-EB idején sem állt le az európai politika gépezete: az integráció mélyítését célzó progresszívak és a nemzeti szuverenitást őrző megfontoltak méterről méterre küzdenek a pályán bejátszható területekért. Az utóbbi csoportot erősítő Magyarország (és szövetségesei) a szeptemberi kvótanépszavazással a maguk javára billenthetik a pályát. (...)

Orbán Viktor az EU egyik legnagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkező regnáló politikusa. Pontosan tudja, hogy ezen a pályán a topligás csapatokat csak akkor lehet megfogni, ha egyénileg minden játékos, egyben a csapat is a maximumot hozza ki magából. Ő maga több javaslattal, tervvel, felhívással szállt ringbe a magyar pozíció javítása érdekében. A sok tényező közül azonban mégiscsak a választópolgárok akarata a legfontosabb, mérkőzést eldönteni képes tényező.

Az októberi népszavazáson Magyarország polgárai hosszú idő után ismét az európai elitben focizó csapatukat segíthetik győzelemhez, elismeréshez, erősebb uniós érdekérvényesítéshez. Az európai politikai csatateret elnézve pedig ezúttal inkább az ellenfeleink lába remeghet.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jobbik Oroszországért Mozgalom
2016. július 20. 14:47
Dávid, miért kevered a politikát a sporttal, te hazaáruló fideszbérenc?
valmue25
2016. július 20. 14:47
"Az októberi népszavazáson Magyarország polgárai hosszú idő után ismét az európai elitben focizó csapatukat segíthetik győzelemhez, elismeréshez, erősebb uniós érdekérvényesítéshez." Demagógia, és szervilizmus, jeles.
Volo
2016. július 20. 14:47
Muszáj rábeszélni az embereket arra, hogy lapos a Föld, s aki elmegy a széléig az leeseik?
ivette33
2016. július 20. 14:46
aztak***a... ez aztán garatra ment! :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!