Németországban már a DM-ben is lehet kapni paprikaspray-t

2016. augusztus 24. 08:16

A szilveszteri kölni támadások óta egyre kelendőbb portéka a paprikaspray: nemrég a DM nevű drogéria is úgy döntött, felveszi portfóliójába a terméket – írja a Híradó.hu.

2016. augusztus 24. 08:16

A Híradó.hu cikke szerint megjelent a DM drogéria üzleteinek polcain a paprikaspray Németországban. A cég hivatalosan állatok elriasztására ajánlja a terméket, de a kereslet a paprikaspray iránt a szilveszteri kölni támadások óta ugrott meg. A cég vezetője elmondta: a vásárlók kérésére vették fel portfóliójukba a spray-t. A Tagesspiel arról ír, hogy az interneten már május óta rendelhető a termék a cégtől.

A DM riválisa, a Rossman egyelőre nem tervezi paprikaspray árusítását, mivel a paprikaspray-t köztudottan emberek ellen is szokták használni. „Mi egy drogéria-üzletlánc vagyunk. Nem árulunk gumibotokat vagy pisztolyokat. Ezt a speciális boltokra bízzuk” – foglalta össze a cég álláspontját a szóvivő.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. augusztus 24. 10:46
Tényleg? Akkor most már veszek. Amúgy is lelkemre kötötték a rokonok otthon, hogy legalább egy ilyenem legyen.
Adam5
2016. augusztus 24. 10:35
Disznóbőr dzseki és nadrág azért még javasolt mellé, ja és EOD-9 ruha az Oktoberfestre. Szép új világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!